reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pięknie! 6 KROPKOW :))) niech się dalej pięknie rozwijają &&&& i za wtorkowy transfer!!!!! Takie wiadomości to można serwowac:))
:biggrin2:
Jestem z nich dumna. I z pań embriolog ów tez. Wybrały z 11 piękne 6. :biggrin2:
I te 6 walczy. Małe tygryski. Nie liczę na 6 blastusi bo to mało realne, szczególnie, że jedna juz jest troszkę w tyle. Ale fajnie jak cokolwiek osiągnie stadium .

reklama
Jestem z nich dumna. I z pań embriolog ów tez. Wybrały z 11 piękne 6. :biggrin2:
I te 6 walczy. Małe tygryski. Nie liczę na 6 blastusi bo to mało realne, szczególnie, że jedna juz jest troszkę w tyle. Ale fajnie jak cokolwiek osiągnie stadium .
Będzie kilka blastek :) Na pewno będzie co transferowa, o to się nie bój! Aż mi sie przypomniały te telefony po punkcji... nam się 4 zaplodnily i mieliśmy 3 blastki :))
Tylko ja nie miałam transferu swiezakow a crio.

Trzeba miec marzenia i plany,najgorzej jak czlowiek stanie w miejscu...maluj ,bo to juz niedlugo Ewunka.Nasza glowa i nastawienie psychiczne,maja większą moc niż jajniki:-D :-D :-D kazdy proces ma początek w mózgu :-D :-D :-D
Maluj. ? Idę na całość podłogę zrywam okna kaloryfery wymieniam szafa komoda .No jak to przecież moje bliźniaki wyczekane mają tam zamieszkać :biggrin2:

Będzie kilka blastek :) Na pewno będzie co transferowa, o to się nie bój! Aż mi sie przypomniały te telefony po punkcji... nam się 4 zaplodnily i mieliśmy 3 blastki :))
Tylko ja nie miałam transferu swiezakow a crio.
Mi się gdzies w głowę wbiło, że chce świeżynkę.
Kurcze z tego wszystkiego nie pamiętam czy miałam dr informować o sytuacji.

Mam dzisiaj tyle pracy, że na samą myśl mi się nie chce :biggrin2:

reklama
Do góry