reklama
ewelin86
Fanka BB :)
no to ciekawe, może jakoś naturals się trafił nigdy nie wiadomo, cuda się zdarzająJa tez. Ale 2 chłopców. Jednak obawa przed ryzykiem związanym z ciążą bliźniacze wyperswadowal mi ten pomysł.
Chociaż mój lekarz miał przypadek, że z jednego podanego wykluly się dwa :-)
Ewunka
Ponoć za kilkanaście lat tylko sniezynki będą podawane. Ponoć tak jest lepiejNo pewnie, że wszystko się uda głowa do góry przesyłam Ci moją moc i pozytywne myślenie
Ja dziś znów myślę, że po stymulacji znów pójdą zarodki do mrożenia Pewnie znów będę miała progesteron lekko ponad normę, ale do tego jestem przyzwyczajona. Chociaż raz bym chciała świeżynkę
Ewunka
Ja też jadę na urlop hihihi ale zaraz po transferze mam nadzieje ze teraz do niego dojdzie ze chomik pomoże mi znieść jajaJeszcze nie miałam hiperstymulacji, a z tego co piszą dziewczyny to gorsze niż @ Niby po punkcji zawsze jestem umowiona na transfer, ale już do niego nie dochodzi. No ale ja jestem cierpliwa Tym razem jak nie dojdzie do transferu to jadę na urlop
ewelin86
Czasami się zdarza, ale ja jeszcze nigdy jak w soboty miałam wizyty nie zdarzylo się, że były jakies punkcje lub transfery. Obyś nie musiała długo czekać Nie chce cię straszyć, ja ostatnio czekałam, żeby wejść do gabinetu 1,5 hNie dziękuję :*
Ja od 6 już się krzatam po domu
Wypije kawę i jadę bo wizyta o 9.30 ale może będę czekać dłużej bo chyba w sobotę lekarz pobiera lub podaje jajeczka .
ewelin86
No my mieliśmy też teraz jechać, ale wiesz jak to jest czekasz na @ a potem co kilka dni wizyty sprawdzające jajca dlatego postanowiliśmy, że albo zaraz po punkcji albo po transferzeJa też jadę na urlop hihihi ale zaraz po transferze mam nadzieje ze teraz do niego dojdzie ze chomik pomoże mi znieść jaja
reklama
Podziel się: