reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jakby ktoś się niecierpliwil tak jak ja to właśnie dostałam tel. Z laboratorium.
Otóż czekamy do poniedzialku. :biggrin2:
W pn będą dzwonic czy zarodki rokuja.
Póki co na dzisiaj jest 6 kropkow. Jeden dzisiaj dołączył dopiero, ale dziela się, wiec sytuacja jest dosyć dobra.
Jeżeli w pn będzie wszystko ok (oby kurka oby!!) to we wtorek transfer blastusi kropusi :-D
Czyli Ann żyje dalej w stresie do poniedziałku :errr:
No to super wiadomości :) Nasz moc działa cuda :) Oczywiście, że wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej :)

reklama
Ja tam dalej marze i brne do celu w kwietniu zaczynam zastrzyki a pokój gościnny potem dziecięcy remontuje z nadzieją że będzie dla bliźniaków nie dla gości. . 5 lat temu zaczęłam marzyc o bliźniakach i tak mi zostało. ......
Ale wiem ze nie musi się udać ale marzenia dają mi moc.
Trzeba miec marzenia i plany,najgorzej jak czlowiek stanie w miejscu...maluj ,bo to juz niedlugo Ewunka.Nasza glowa i nastawienie psychiczne,maja większą moc niż jajniki:-D :-D :-D kazdy proces ma początek w mózgu :-D :-D :-D

Trzeba miec marzenia i plany,najgorzej jak czlowiek stanie w miejscu...maluj ,bo to juz niedlugo Ewunka.Nasza glowa i nastawienie psychiczne,maja większą moc niż jajniki:-D :-D :-D kazdy proces ma początek w mózgu :-D :-D :-D
Dokładnie!
Ewunka marzenia są dla nas i nadają sens. To jest jedyna rzecz, której nikt nie może nam zabrać ! Trzymaj się ich I wierz w powodzenie a będzie wszystko dobrze !

Dzięki tez tak uważam .wiara to połowa sukcesu .Dopuszczam możliwość że się nie uda bo jestem realista ale marze ze się uda i do tego idę.

Jakby ktoś się niecierpliwil tak jak ja to właśnie dostałam tel. Z laboratorium.
Póki co na dzisiaj jest 6 kropkow. Jeden dzisiaj dołączył dopiero, ale dziela się, wiec sytuacja jest dosyć dobra.
Jeżeli w pn będzie wszystko ok (oby kurka oby!!) to we wtorek transfer blastusi kropusi :-D

Pięknie! 6 KROPKOW :))) niech się dalej pięknie rozwijają &&&& i za wtorkowy transfer!!!!! Takie wiadomości to można serwowac:))

Dzięki tez tak uważam .wiara to połowa sukcesu .Dopuszczam możliwość że się nie uda bo jestem realista ale marze ze się uda i do tego idę.
No i dobrze bo trzeba sobie zdawać sprawę, że nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chcieli. Świadomość możliwości niepowodzenia jest ok, ale przeważac zawsze musi pozytywne myślenie.
Jeśli chodzi o sile perswazji i i potwge mózgu proponuje książkę blaszany bebenek

Mimo że dzis sobota, to kciukowa sekta działa bez zarzutu 

Marzec

19: westaice - info w sprawie Kropkow 
19: marzen - wizyta przed stymulacja

21: marluna - wizyta w klinice
21: westaice - Kropkowych dobrych wieści ciąg dalszy
21: Foote - II weryfikacja
21: Olusja - wizyta pecherzykowa
21: Rachciachciach - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer ;)
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

Kiedyś na pewno:-D zdrowe podejscie i takie daje wiecej szans ze sie uda bo sie wewnetrznie nie spinasz i nie stresujesz .(jeszcze nie;-) ;-) )

reklama
Gonal działa !!!!!!

Do góry