reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelin poczekam:) dziś tylko do 11 są podobno więc dam radę :) tylko żeby leki już poszły w ruch.
A Wy Kobietki jakie macie plany na dziś?
No pewnie, że tak :) Na pewno wszystkie pacjentki przyjmie :)

Na ja muszę ogarnąć chałupę, bo wczoraj złapałam lenia i nie chciało mi się nic :p I możliwe, że do babci M pojedziemy, żeby pomalować jej płot :)

Nie cofalam. Po każdym zastrzyku miałam krew. Pewnie przy cofnięcie by się pokazała.
No nie wiem co Ci powiedzieć. Ja nie robiłam i żyje
To mi chyba też się zbliża bo mam takie same smuty. Ja w zasadzie tylko chce żeby transfer był we wtorek i żeby chociaż 2 były. Tyle... dużo nie wymagam :biggrin2:
Westi,bedzie lepiej juz po dzisiejszym teflonie:-D denerwujesz sie,zeby tego inaczej nie nazwac:-) logiczne i normalne,kazda co przechodzila zna,az za dobrze.Niech moc bedzie z jajkami!!!!

No my mieliśmy też teraz jechać, ale wiesz jak to jest czekasz na @ a potem co kilka dni wizyty sprawdzające jajca :D dlatego postanowiliśmy, że albo zaraz po punkcji albo po transferze :)
No podczas stymulacji na urlop się nie da .
Nie wiem tylko jeszcze co powie lekarz czy 2 tyg po transferze mam nadzieje pozytywnym można latać samolotem .opinie są różne

Ewunka ja już powoli przestaje marzyć i planować bo nic mi nie wychodzi, więc teraz niech się dzieje co ma być .
Ja tam dalej marze i brne do celu w kwietniu zaczynam zastrzyki a pokój gościnny potem dziecięcy remontuje z nadzieją że będzie dla bliźniaków nie dla gości. . 5 lat temu zaczęłam marzyc o bliźniakach i tak mi zostało. ......
Ale wiem ze nie musi się udać ale marzenia dają mi moc.

reklama
Jakby ktoś się niecierpliwil tak jak ja to właśnie dostałam tel. Z laboratorium.
Otóż czekamy do poniedzialku. :biggrin2:
W pn będą dzwonic czy zarodki rokuja.
Póki co na dzisiaj jest 6 kropkow. Jeden dzisiaj dołączył dopiero, ale dziela się, wiec sytuacja jest dosyć dobra.
Jeżeli w pn będzie wszystko ok (oby kurka oby!!) to we wtorek transfer blastusi kropusi :-D
Czyli Ann żyje dalej w stresie do poniedziałku :errr:

Do góry