reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy to normalne, że tego Lutinusa tak dużo "ucieka" ? I podczas korzystania z toalety i pomiędzy... Obawiam się czy wystarczająca jej ilość ma szansę się wchłonąć (jestem w 3dpt)?

Strasznie wycieka. Brałam długo, ale nie martw się, organizm bierze sobie to co potrzebuje a resztę tabletki wydala. To normalne. Przy lutinusie bez wkładki ani rusz.

west pożrę w całości :p!
Nova to normalne :) mi też sporo wyciekało, bez wkładki ani rusz

haha ale Cie skserowałam Nika :D

ja za to mimo pięknego słońca za oknem, już cierpię męki, brzuch , krzyż, "kochana" @ daje sie we znaki, naszprycowałam się właśnie tabletą. Dziś na drugie mam wredota, denerwuje mnie nawet kubek stojący na biurku, właściwie trzy kubki, czyli juz za wiele...:angry:
za chwilę będę miała dość sama siebie , póżniej bede się śmiała, na koniec pewnie się poryczę.
Ot cała ja , w trakcie okresu :)

Tez tak mialam kiedys... teraz jak narazie @ brak.

Ostatnia edycja:
O kurcze a ja się właśnie zastanawiam czy Doktorek się nie pomylił z tym duphastonem każąc mi brać go tylko przez tydzień od punkcji..?

Dostałam właśnie okres, a punkcja była 7-ego czyli cykl trwał gdzieś tylko 19 dni

reklama
Do góry