reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Po takich snach serce bije mocniej prawda Mała..? :) ;*... znam to uczucie, nie do opisania... :)

DZIEŃ DOBRY :)

Ooo tak Monia. W dodatku to wszystko było tak bardzo realne...rozmarzyłam się :p :)
Dzień Dobry!

Ann zapraszam do Wrocławia :) Słońce naparza w okna tak, że z tego pięknego snu mnie wyrwało :p A na termometrze (wiadomka, w słońcu) 15 stopni :D

reklama
Witam Was kochane w ten ponury, przepiekny ,mokry i zimny (jak zawsze) dzien bez slonca.
Obudzilam sie o 4 rano i byl koniec spania,poniewaz za wczesnie na ogodek ,zrobilam abdate 20 wiadomosci ktore napisalyscie do 1 w nocy,teraz sie zzowu obudzilam i przeczytalam kolejne 30 napisane gdzies od 6 rano:szok:
Mi sie niestety bobaski nie snily ,za to snily mi sie okna dachowe :-) :)
Przyszla @@@@ co jest rzecza pozytywna bo znaczy to ,ze po ostatniej stymulacji nareszcie po 4 miesiacach wszystko wrocilo do normy,z czego sie bardzoooo ciesze:-) :)
Trzymam Kciuki za wszystko i wszystkie:-) :):-) :):-) :)
Jak to po 4 miesiącach ?dopiero v wrócił Ci okres. ? Ja po stymulacji w lutym dostałam @ dokładnie 29 dni po ostatniej czyli jak zawsze .cykle mam 28'29 dni .

Normalne ,po 3 tymulacjach,5 transferach,poronieniu moj organizm w koncu mowi. Dziekuje nie ze mna te numery i sie zaczyna wszystko pi....c. Okres sie unormowali przylaz po 29 dniach,a nie po 42 jak ostatnio.wiecsie ciesze,bo przy adopcji komorek ,to sprawa podstawowa:wink::wink::wink:

ja za to mimo pięknego słońca za oknem, już cierpię męki, brzuch , krzyż, "kochana" @ daje sie we znaki, naszprycowałam się właśnie tabletą. Dziś na drugie mam wredota, denerwuje mnie nawet kubek stojący na biurku, właściwie trzy kubki, czyli juz za wiele...:angry:
za chwilę będę miała dość sama siebie , póżniej bede się śmiała, na koniec pewnie się poryczę.
Ot cała ja , w trakcie okresu :)

Normalne ,po 3 tymulacjach,5 transferach,poronieniu moj organizm w koncu mowi. Dziekuje nie ze mna te numery i sie zaczyna wszystko pi....c. Okres sie unormowali przylaz po 29 dniach,a nie po 42 jak ostatnio.wiecsie ciesze,bo przy adopcji komorek ,to sprawa podstawowa:wink::wink::wink:
No tak 3 stymulacjia to nie 1 ......w sumie miałam wcześniej 2 Stymulacjie do inseminacji tez fostipurem .Ale nigdy nie strajkowal .
Jeszcze. ......
Organizm ma prawo miec fochy

Ooo tak Monia. W dodatku to wszystko było tak bardzo realne...rozmarzyłam się :p :)
Dzień Dobry!

Ann zapraszam do Wrocławia :) Słońce naparza w okna tak, że z tego pięknego snu mnie wyrwało :p A na termometrze (wiadomka, w słońcu) 15 stopni :D

Te realne to najlepsze :))
Ann, dokładnie, albo w okolice :) Rozsady na parapetach mi tak wystartowały przez to słoneczko, że hej :)))

Westaice jestem na nogach o tej samej co ty, łącze się w bólu, no chyba że jesteś rannym ptaszkiem i lubisz tak wstawać;) ja nienawidzę:)
Dziewczyny, Dziś wyjeżdżam na urlop, wracam w przyszłą sobotę. Trzymam kciuki za Was!!

Jakbym nie dała rady w przyszłym tygodniu to:

Życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa :)
wzajemnie Hess
Spokojnych i Rodzinnych Świąt

też mam na parapetach rozsady :) pomidorki i papryka , też mi poszły w górę i w bok, tak jak słońce okrąża budynek, tak one za nim;)

O :D
Ja posadziłam też lewkonie-kwiatki to też tak się powyginały jak słońce szło :) Ja zaszalałam, bo chyba mam wszystko co możliwe :p Ostatni raz chyba, bo jak później się przeprowadzimy to M. mi nie pozwoli brudzić w domu :p
Pomidorki i paprykę dopiero ostatnio siałam, jeszcze nic nie wzeszło, czekam:)

reklama
O :D
Ja posadziłam też lewkonie-kwiatki to też tak się powyginały jak słońce szło :) Ja zaszalałam, bo chyba mam wszystko co możliwe :p Ostatni raz chyba, bo jak później się przeprowadzimy to M. mi nie pozwoli brudzić w domu :p
Pomidorki i paprykę dopiero ostatnio siałam, jeszcze nic nie wzeszło, czekam:)
a ja w tym roku postanowiłam zasiać zamist w marcu, to w lutym, żeby szybciej było:) wiec już mam spore, później przewożę do mamy i siup do ogródka :)

Do góry