reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Po takich snach serce bije mocniej prawda Mała..? :) ;*... znam to uczucie, nie do opisania... :)

DZIEŃ DOBRY :)

Ooo tak Monia. W dodatku to wszystko było tak bardzo realne...rozmarzyłam się :p :)
Dzień Dobry!

Ann zapraszam do Wrocławia :) Słońce naparza w okna tak, że z tego pięknego snu mnie wyrwało :p A na termometrze (wiadomka, w słońcu) 15 stopni :D

reklama
Witam Was kochane w ten ponury, przepiekny ,mokry i zimny (jak zawsze) dzien bez slonca.
Obudzilam sie o 4 rano i byl koniec spania,poniewaz za wczesnie na ogodek ,zrobilam abdate 20 wiadomosci ktore napisalyscie do 1 w nocy,teraz sie zzowu obudzilam i przeczytalam kolejne 30 napisane gdzies od 6 rano:szok:
Mi sie niestety bobaski nie snily ,za to snily mi sie okna dachowe :-) :)
Przyszla @@@@ co jest rzecza pozytywna bo znaczy to ,ze po ostatniej stymulacji nareszcie po 4 miesiacach wszystko wrocilo do normy,z czego sie bardzoooo ciesze:-) :)
Trzymam Kciuki za wszystko i wszystkie:-) :):-) :):-) :)
Jak to po 4 miesiącach ?dopiero v wrócił Ci okres. ? Ja po stymulacji w lutym dostałam @ dokładnie 29 dni po ostatniej czyli jak zawsze .cykle mam 28'29 dni .

Normalne ,po 3 tymulacjach,5 transferach,poronieniu moj organizm w koncu mowi. Dziekuje nie ze mna te numery i sie zaczyna wszystko pi....c. Okres sie unormowali przylaz po 29 dniach,a nie po 42 jak ostatnio.wiecsie ciesze,bo przy adopcji komorek ,to sprawa podstawowa:wink::wink::wink:

ja za to mimo pięknego słońca za oknem, już cierpię męki, brzuch , krzyż, "kochana" @ daje sie we znaki, naszprycowałam się właśnie tabletą. Dziś na drugie mam wredota, denerwuje mnie nawet kubek stojący na biurku, właściwie trzy kubki, czyli juz za wiele...:angry:
za chwilę będę miała dość sama siebie , póżniej bede się śmiała, na koniec pewnie się poryczę.
Ot cała ja , w trakcie okresu :)

Normalne ,po 3 tymulacjach,5 transferach,poronieniu moj organizm w koncu mowi. Dziekuje nie ze mna te numery i sie zaczyna wszystko pi....c. Okres sie unormowali przylaz po 29 dniach,a nie po 42 jak ostatnio.wiecsie ciesze,bo przy adopcji komorek ,to sprawa podstawowa:wink::wink::wink:
No tak 3 stymulacjia to nie 1 ......w sumie miałam wcześniej 2 Stymulacjie do inseminacji tez fostipurem .Ale nigdy nie strajkowal .
Jeszcze. ......
Organizm ma prawo miec fochy

Ooo tak Monia. W dodatku to wszystko było tak bardzo realne...rozmarzyłam się :p :)
Dzień Dobry!

Ann zapraszam do Wrocławia :) Słońce naparza w okna tak, że z tego pięknego snu mnie wyrwało :p A na termometrze (wiadomka, w słońcu) 15 stopni :D

Te realne to najlepsze :))
Ann, dokładnie, albo w okolice :) Rozsady na parapetach mi tak wystartowały przez to słoneczko, że hej :)))

Westaice jestem na nogach o tej samej co ty, łącze się w bólu, no chyba że jesteś rannym ptaszkiem i lubisz tak wstawać;) ja nienawidzę:)
Dziewczyny, Dziś wyjeżdżam na urlop, wracam w przyszłą sobotę. Trzymam kciuki za Was!!

Jakbym nie dała rady w przyszłym tygodniu to:

Życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa :)
wzajemnie Hess
Spokojnych i Rodzinnych Świąt

też mam na parapetach rozsady :) pomidorki i papryka , też mi poszły w górę i w bok, tak jak słońce okrąża budynek, tak one za nim;)

O :D
Ja posadziłam też lewkonie-kwiatki to też tak się powyginały jak słońce szło :) Ja zaszalałam, bo chyba mam wszystko co możliwe :p Ostatni raz chyba, bo jak później się przeprowadzimy to M. mi nie pozwoli brudzić w domu :p
Pomidorki i paprykę dopiero ostatnio siałam, jeszcze nic nie wzeszło, czekam:)

reklama
O :D
Ja posadziłam też lewkonie-kwiatki to też tak się powyginały jak słońce szło :) Ja zaszalałam, bo chyba mam wszystko co możliwe :p Ostatni raz chyba, bo jak później się przeprowadzimy to M. mi nie pozwoli brudzić w domu :p
Pomidorki i paprykę dopiero ostatnio siałam, jeszcze nic nie wzeszło, czekam:)
a ja w tym roku postanowiłam zasiać zamist w marcu, to w lutym, żeby szybciej było:) wiec już mam spore, później przewożę do mamy i siup do ogródka :)

Do góry