reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny!
Jestem po drugim transferze, pierwszą betę zrobiłam w 11dpt wynosiła 81,12dpt wynosiła 103,a 14 dpt 211. Dziś na wkładce zauważyłam plamy koloru beżowego, co to może oznaczać?

Ejjjj ,to mamy dzsiaj dzien @@@@@@@@@@;)
u mnie w pracy to samo, siedzimy we trzy, każda z @...
co chwile inna zaczyna wyzywać , a to na męża, a to na nadchodzące święta i podróże od domu do domu (to akurat ja) a to na wiatr wpadający do pokoju...
w tym wszystkim siedzi jeden facet, ze słuchawkami na uszach cały Boży dzień... hmmm ciekawe dlaczego...:biggrin2:

u mnie w pracy to samo, siedzimy we trzy, każda z @...
co chwile inna zaczyna wyzywać , a to na męża, a to na nadchodzące święta i podróże od domu do domu (to akurat ja) a to na wiatr wpadający do pokoju...
w tym wszystkim siedzi jeden facet, ze słuchawkami na uszach cały Boży dzień... hmmm ciekawe dlaczego...:biggrin2:

Ej ja bez @ wariuje na tych hormonach. Mam takie wahania nastrojów... zwariować idzie. A mój dr się tylko z tego śmieje. Z moim mężem nasmiewaja się ze mnie.
Faceci mogliby dostać taka dawkę raz ba jakiś czas to by zobaczyli co my co miesiąc przeżywamy. :biggrin2:

Ja na przykład wole zaszczepić. Wiadomo ze wszystko ma swoje plusy i minusy ale niw chce potem sobie w brodę pluć tak jak na pewno robią to teraz rodzice tego dziecka.

Ja na przykład wole zaszczepić. Wiadomo ze wszystko ma swoje plusy i minusy ale niw chce potem sobie w brodę pluć tak jak na pewno robią to teraz rodzice tego dziecka.
A masz corke? Albo znajomi maja? To poczytaj sobie np o szczepionce hpv. Wszystkie kraje ja wycofuja, a u nas oczywiscie weszla do kalendarza szczepien.
Jak szczepic to z glowa, bo nie wszysykie szczepionki sa bezpieczne.

Przede wszystkim zastanówmy się jak działa system szczepień. Czy ktoś robi jakiekolwiek badania przed szczepieniem dziecku? Na stężenie metali zawartych w szczepionkach itp? Nie. Przed szczepieniem internista pyta rodziców o "stan zdrowia" dziecka, osluchuje, zajrzy w gardło i na tym koniec.
O tyle o ile szczepienia same w sobie nie są niczym złym o tyle system w jakim działaja jyz kuleje.
Powikłania po szczepieniach kojarzonych szczególnie mogą być dotkliwe. Kwestia odpowiedniego przygotowania.

reklama
ogladałam ostatnio program właśnie o tym jakie skutki pojawiają się u niektórych kobiet po szczepieniu na hpv. W sumie od tego momentu zaczęłam się zastanawiać nad nią, bo mam hpv i moja ginekolog która to wykryła doradziła mi serię szczepień. Z racji tego, że zaczęłam stania o dziecko odsuwałyśmy to w czasie i tak zeszło kilka lat... ;)

Do góry