reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O mamo, jakie ogrodniczki z Was :D
Ja to tylko kaktusopodobne uchować umiem, wszystko inne pada :eek:
Hahaaha
No i o dziwo, storczyki dają radę :p A reszta się sypie albo gnije..
Ogródek - marzenie moje :rofl:

Najki u mnie w regionie mówi się, że sny z czwartku na piątek mają sczegolna moc spełniania się. :biggrin2:
Hess odpoczywaj !
Ann ja mu się nie dziwię. Przy takich manewrach co my robimy i to jeszcze czasami z dość dużą powtarzalnoscia, to ja też bym tupnela noga.
A dajcie spokój z ta pogoda. Ja juz mogę ryczec o ta wiosnę. Jeden dzień u mnie ładnie, a dzisiaj to taka pogoda, że się w szafie zamknąć można.
W ogóle wiosna to moja ulubiona pora roku. Zawsze strasznie na nią czekam. :biggrin2:

Hm ja większość roślin usmiercam. :szok:

Najki mój synek od rana kopię i mówi że cioci się napewno teraz uda. !!! Też miałam takie sny i popatrz mam w brzuchu mała wiercipiete

reklama
Dziewczyny, czy to normalne, że tego Lutinusa tak dużo "ucieka" ? I podczas korzystania z toalety i pomiędzy... Obawiam się czy wystarczająca jej ilość ma szansę się wchłonąć (jestem w 3dpt)?

Do góry