G
Gość
Gość
Kamka powiem Ci tak...jedni lekarze w to wierza inni sie z tego smieja.Hej dziewczyny.Ja dziś nie poszłam to pracy kiepsko się czuję.Jestem już po scratching u kurde bolało ...Rozmawiam z profesorem o zbadaniu komórek nk tak jak mi radzilyscie i tym bakterii ureaplamy czy mykoplazmy chlamydii i nic nie wskuralam on ma swoje zdanie na ten temat ze to nie udowodniono że komórki zabijają zarodki ze amerykańscy naukowcy tego wcale nie badają i takie tam swoje rację tylko się zdenerwowlam ...Ale jak chce wydać trochę kasy to może to zlecić ale i tak do niczego mu to nie potrzebne... Jak tu nie zwariować w takiej sytuacji co lekarz to inne teorie ...nie wiadomo kogo słuchać. Czasami mam już tego dość...
Ja duzo czytalam o nk, chyba caly internet przekopalam. Na zachodzie lecza nk intralipidem( byc moze jeszcze czyms innym ale ja szukalam informacji o nk i intralipidzie glownie). W internecie pelno pozytywnych opinii o tym leczeniu nk.
W Angelius Provita, skads jest pelno ciaz na intralipidzie i to dziala, non stop spotykam kobiety ktorym sie udalo jak zaczely leczyc nk intralipidem.
Wiesz...mozesz ufac swojemu lekarzowi, ale ja uwazam ze on nie ma racji. A mozesz sama sobie zrobic to badanie, bo je sie i tak robi prywatnie i bez skierowania mozna. Kazdy jest kowalem swojego losu i postepuje jak uwaza, ja tam wole zrobic o jedno badanie za duzo niz o jedno za malo, zebym wiedziala ze zrobilam wszystko co moglam.
Ile lekarzy tyle opini. Ze mnie tez sie smial jeden lekarz bo powiedzial ze on w teorie z nk nie wierzy, ale ja wierze i dalej biore te wlewy, a najlepszym tego dowodem sa kobiety ktore sa w ciazy dzieki intralipidowi i ktore spotykam co miesiac na wlewach.