Hej dziewczyny.Ja dziś nie poszłam to pracy kiepsko się czuję.Jestem już po scratching u kurde bolało ...Rozmawiam z profesorem o zbadaniu komórek nk tak jak mi radzilyscie i tym bakterii ureaplamy czy mykoplazmy chlamydii i nic nie wskuralam on ma swoje zdanie na ten temat ze to nie udowodniono że komórki zabijają zarodki ze amerykańscy naukowcy tego wcale nie badają i takie tam swoje rację tylko się zdenerwowlam ...Ale jak chce wydać trochę kasy to może to zlecić ale i tak do niczego mu to nie potrzebne... Jak tu nie zwariować w takiej sytuacji co lekarz to inne teorie ...nie wiadomo kogo słuchać. Czasami mam już tego dość...
reklama
anika11
Fanka BB :)
Kamka, mam nadzieję, że szybko ból przejdzie i że zabieg docelowo pomoże co do chlamydii to rządówki jest wymóg przedtsaiwnia posiewu, nie rozumiem zatem, dlaczego lekarz nie chce tego zbadac:/ szkoda. może nic nie ma, ale przynajmniej byłabys spokojna. niech pobierze posiew, Ty w koncu płacisz, wiec Ty wymagasz!
annemarie
A czujesz ,ze jestes u niego w dobrych rekach???bo z tego co piszesz,to raczej rozzalona i rozczarowana.A nie o to chodzi.jak sie ten twoj prof.nazywa???Panowie starszej daty maja takie podejscie do sprawy,ci ma byc to bedzie:-\ Zastanow sie czy chcesz ciagle o wszystko blagac i sie wkurzac bez konca.Bardzo dobrych lekarzy jest tez duzo,i tak jak Anika pisze,jak dlugo ty placisz,masz prawo wyboru.Przykro mi,ze tak to dzisiaj wyszlo:-(Hej dziewczyny.Ja dziś nie poszłam to pracy kiepsko się czuję.Jestem już po scratching u kurde bolało ...Rozmawiam z profesorem o zbadaniu komórek nk tak jak mi radzilyscie i tym bakterii ureaplamy czy mykoplazmy chlamydii i nic nie wskuralam on ma swoje zdanie na ten temat ze to nie udowodniono że komórki zabijają zarodki ze amerykańscy naukowcy tego wcale nie badają i takie tam swoje rację tylko się zdenerwowlam ...Ale jak chce wydać trochę kasy to może to zlecić ale i tak do niczego mu to nie potrzebne... Jak tu nie zwariować w takiej sytuacji co lekarz to inne teorie ...nie wiadomo kogo słuchać. Czasami mam już tego dość...
Ewunka
Jesli chciałaś poznać wyniki tego padania to trzeba było powiedzieć ze mimo wszystko że chcesz skierowanie albo zrób je prywatnie jeśli tak można . Trzeba ufać swojemu lekarzowi bo to i tak naprawdę to nasze in vitro to loteria i wiele rzeczy ma wpływ lub nie tego nie wie nikt . Ja np. Będę stymulowana 2 raz po miesiącu przerwy choć 99% lekarzy w Polsce robi 3 miesiące przerwy . A niektórzy mówią ze przerwa musi być. .....Hej dziewczyny.Ja dziś nie poszłam to pracy kiepsko się czuję.Jestem już po scratching u kurde bolało ...Rozmawiam z profesorem o zbadaniu komórek nk tak jak mi radzilyscie i tym bakterii ureaplamy czy mykoplazmy chlamydii i nic nie wskuralam on ma swoje zdanie na ten temat ze to nie udowodniono że komórki zabijają zarodki ze amerykańscy naukowcy tego wcale nie badają i takie tam swoje rację tylko się zdenerwowlam ...Ale jak chce wydać trochę kasy to może to zlecić ale i tak do niczego mu to nie potrzebne... Jak tu nie zwariować w takiej sytuacji co lekarz to inne teorie ...nie wiadomo kogo słuchać. Czasami mam już tego dość...
Ja uważam że ten 1 miesiąc to idealny czas nie ma sensu czekać 3 . Jakbyś chciała mieć zrobione wszystkie badania co tu dziewczyny miały to byś ocipia....
Myślę że jak lekarz taką potrzebę będzie widział to Ci zleci to badanie a jak Ty widzisz to je poprostu zrób.
ewelin86
No ja też się dziwie, bo ja poprzednio przed 2 stymulacjami nie miałam robionego wymazu na chlamydie, a teraz mi zrobił. Jeśli lekarz nie zlecił to też bym go naciskała, żeby pobrał Ci posiew. Płacisz, wymagasz.Kamka, mam nadzieję, że szybko ból przejdzie i że zabieg docelowo pomoże co do chlamydii to rządówki jest wymóg przedtsaiwnia posiewu, nie rozumiem zatem, dlaczego lekarz nie chce tego zbadac:/ szkoda. może nic nie ma, ale przynajmniej byłabys spokojna. niech pobierze posiew, Ty w koncu płacisz, wiec Ty wymagasz!
Powiem Ci, ze mam to samo To, że nie wymiotuję i mnie nie mdli to super a z drugiej strony człowiek zastanawia się czy aby na pewno wszystko jest o.k....Podobno w 8 tyg. jest najwięcej krwawień i poronień....Musimy na siebie uważać Na pewno jest wszystko o.k tylko nasza wyobraźnia pracuje wysokich obrotachW sumie to poza sikaniem nocnym i napadami głodu to nic... Czytam jakieś głupoty i się zamartwiam czy one jeszcze żyją...
kwiatuszekq20
Hej dziewczeta moje kochane
przepraszam ze sie nie odzywalam ale musialam ochłonac od wszystkiego
jestem obecnie na tabl anty- zalecenie doktora W
Co u Was?
wiecie cos jak sytuacja z lekami bo doszły mnie głosy ze mieli wycofac?
przepraszam ze sie nie odzywalam ale musialam ochłonac od wszystkiego
jestem obecnie na tabl anty- zalecenie doktora W
Co u Was?
wiecie cos jak sytuacja z lekami bo doszły mnie głosy ze mieli wycofac?
reklama
Podziel się: