onadlaniego30
Fanka BB :)
Dziewczyny! Co na przewlekłe przeziębienie i temperaturę 38,5? pomocy. 3 dzień leze w łożku (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciazy jak zachorowalam to tak: litrami wrecz pilam wode z miodem i cytryna (to bardzo szybko postawilo mnie na nogi), do tego herbatka z sokiem malinowym (domowym, od babci), kanapki z czosnkiem i syrop dla ciezarnych. Pomoglo :-) :-) :-)Dziewczyny! Co na przewlekłe przeziębienie i temperaturę 38,5? pomocy. 3 dzień leze w łożku (
Pewnie ze możeszJa w pierwszej ciazy jak zachorowalam to tak: litrami wrecz pilam wode z miodem i cytryna (to bardzo szybko postawilo mnie na nogi), do tego herbatka z sokiem malinowym (domowym, od babci), kanapki z czosnkiem i syrop dla ciezarnych. Pomoglo :-) :-) :-)
Laski dzwonilam do lekarza, pogratulowal, usg za 3 tyg!!! <dopiero>
Skoro wyszly mi 3 pozytywy, nie musze robic bety, w razie bolow nospa, magnez. Caly czas lutinus.
Moj ost zarodek sie nie zamrozil :'(
Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o picie kawy, pije 1 dziennie. Nadal moge??
Agatek moje gratulacje aż ta kawa to różne opinie ja zawsze rano piłam i po udanym transferze też piłam aż do poniedziałku odrzucilo mi ją teraz wolę wypić melisę miete albo herbatkę z cytrynkaJa w pierwszej ciazy jak zachorowalam to tak: litrami wrecz pilam wode z miodem i cytryna (to bardzo szybko postawilo mnie na nogi), do tego herbatka z sokiem malinowym (domowym, od babci), kanapki z czosnkiem i syrop dla ciezarnych. Pomoglo :-) :-) :-)
Laski dzwonilam do lekarza, pogratulowal, usg za 3 tyg!!! <dopiero>
Skoro wyszly mi 3 pozytywy, nie musze robic bety, w razie bolow nospa, magnez. Caly czas lutinus.
Moj ost zarodek sie nie zamrozil :'(
Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o picie kawy, pije 1 dziennie. Nadal moge??
Moniusia bardzo mi przykro ;(
Ja dziś muszę się pochwalić. Byłam na wizycie. Maluch ma prawie 20 cm , waży 258 gram. Serducho wali jak szalone . ; ) Powoli zaczynam czuć jak się rusza ale szału nie ma ;P kolejne badania prenatalne 30 marca ; )