reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No zaczynam podejście numer 2 do stymulacji może zniose jakieś jajka .Bałam się ze najpierw karzą mi operować torbiel 4 cm ale mówi ze torbiel do 4 cm może sobie mieszkać zmienili mi leki zwiekszyli dawki zobaczymy jakie zniose jajeczkaAgatek - gratuluje kawę jedna możesz pic, ja piłam łyżeczkę rozpuszczalnej wymieszana z łyżeczka inki takie oszustwo
Ewunka - czyli tez niedługo zaczynasz super
Dziwi mnie ta Twoja torbiel. U mnie przy mniejszej nie chcieli stymulować.No zaczynam podejście numer 2 do stymulacji może zniose jakieś jajka .Bałam się ze najpierw karzą mi operować torbiel 4 cm ale mówi ze torbiel do 4 cm może sobie mieszkać zmienili mi leki zwiekszyli dawki zobaczymy jakie zniose jajeczka
Fajnie, że zaczynasz !
Moniusia a może jakieś badania? Zagłębić się w temat i wtedy spróbować? Och kochana strasznie mi smutno, że tak u Ciebie się wszystko toczy. Przytulam.
Czy któraś teraz się stymuluje? Czy sama jestem ?
Dziwi mnie ta Twoja torbiel. U mnie przy mniejszej nie chcieli stymulować.
Fajnie, że zaczynasz !
Moniusia a może jakieś badania? Zagłębić się w temat i wtedy spróbować? Och kochana strasznie mi smutno, że tak u Ciebie się wszystko toczy. Przytulam.
Czy któraś teraz się stymuluje? Czy sama jestem ?
Ja juz mialam wszystko robione.. co jeszcze. moge,, wszystko ogolnie jest ok,az przychodzi in vitro zle reaguje i nic sie nie zapladnia,a wiekszosc komorek jest zdegenerowana..
Jesteś cały czas w jednej klinice? U jednego lekarza?Ja juz mialam wszystko robione.. co jeszcze. moge,, wszystko ogolnie jest ok,az przychodzi in vitro zle reaguje i nic sie nie zapladnia,a wiekszosc komorek jest zdegenerowana..
Jesteś cały czas w jednej klinice? U jednego lekarza?
Jestem w 3 klinice u 5 lekarza.. naprawde madrego i chcacego.. klinika pod wzgledem uzyskanych ciaz 2ga w kraju.. co ja jeszcze moge.. jedynie pojechac do niego ,ale co uslysze znow to samo..
A może właśnie powinnaś jechać? Może właśnie po to żeby usłyszeć to samo? A może po to żeby usłyszeć, że ma inny pomysł? Mogę się tylko domyślać jak się teraz czujesz, ale nie możesz rozłożyć rąk!Jestem w 3 klinice u 5 lekarza.. naprawde madrego i chcacego.. klinika pod wzgledem uzyskanych ciaz 2ga w kraju.. co ja jeszcze moge.. jedynie pojechac do niego ,ale co uslysze znow to samo..
To tak nie działa. Nie wszystko jest proste i oczywiste. Pamiętaj, że chcieć to móc!
Ja bym pojechała chociażby po to żeby usłyszeć, że się nic nie da zrobić. A może spróbować w innym miejscu?
Moniusia naprawdę spróbuj porozmawiać z lekarzem. Nie raz to co nam się wydaje beznadziejna sytuacja wcale taka nie jest. Buziaki :-*
Falka302
Fanka BB :)
Cholerka Moniusia a różne leki do stymulki dawali? Może na inne lepiej zareagujesz, z lepszym efektem? Musi być jakieś wyjście...
Mnie chyba jednak dopadła ta cholerna hiperka, jutro ide do gin dzwoniłam do niego mam zwolnienie do końca tyg, !mówił że przede wszystkim czas a nie woda czy białko mi pomoże ale spróbuje wszystkiego...
Rozmawialam z laboratorium i mamy 3 zarodki. Że względu na to że transferu nie będzie, hodujemy do 5doby i mrozimy. Trzymajcie kciuki żeby wszystkie Kruszynki dotrwały. Myślicie że zrobią mi transfer w przyszłym cyklu? Jak to wygląda, mam coś brać od początku cyklu czy dopiero od transferu dają leki?
Mnie chyba jednak dopadła ta cholerna hiperka, jutro ide do gin dzwoniłam do niego mam zwolnienie do końca tyg, !mówił że przede wszystkim czas a nie woda czy białko mi pomoże ale spróbuje wszystkiego...
Rozmawialam z laboratorium i mamy 3 zarodki. Że względu na to że transferu nie będzie, hodujemy do 5doby i mrozimy. Trzymajcie kciuki żeby wszystkie Kruszynki dotrwały. Myślicie że zrobią mi transfer w przyszłym cyklu? Jak to wygląda, mam coś brać od początku cyklu czy dopiero od transferu dają leki?
Wydaje mi się, że to kwestia Ustabilizowania zawirowań hormonalnych. Kwestia jak jajniki będą dochodzić do siebie. Eh przeraża cie mnie z ta hiperka. Strasznie się jej boje. A mam jesżyczę większe dawki.... :-(Cholerka Moniusia a różne leki do stymulki dawali? Może na inne lepiej zareagujesz, z lepszym efektem? Musi być jakieś wyjście...
reklama
Cholerka Moniusia a różne leki do stymulki dawali? Może na inne lepiej zareagujesz, z lepszym efektem? Musi być jakieś wyjście...
ja po hiper jeden cykl muszę odczekać, dopiero na kolejny mam rozpisane leki
Podziel się: