reklama
24magda09
Fanka BB :)
Przykro mi kochana ( wiesz ze my tu wszystkie rozumiemy twój smutek żal i złość ( odpocznij i nabieraja siły do dalszej walki. Nie można się poddawać! !!U mnie niestety lipa 8 dpt beta 0. Nie mam juz nadziei... to koniec..
24magda09
Edenlayn kochana przykro mi za takie traktowanie ale teraz to już ważne że jesteście po wszystkim. Zdrówka dla was kochani
najki
Popieram nicola. Może jeszcze za wcześnie? hmm?
monia czekam i czekam razem z Toba. Kciuki!
Mnie smutek dopadł...odebrałam wynik i opis histeroskopii. Niby nic nowego, czego nie wiedziałam już wcześniej, ale jak znów przeczytałam określenia: jeden jajowód (niedrożny), macica jednorożna, niemożność donoszenia ciąż, stan po 4 in vitro, niepłodność kobieca - to jakby ktoś drugi raz zadał mi cios w serce...
monia czekam i czekam razem z Toba. Kciuki!
Mnie smutek dopadł...odebrałam wynik i opis histeroskopii. Niby nic nowego, czego nie wiedziałam już wcześniej, ale jak znów przeczytałam określenia: jeden jajowód (niedrożny), macica jednorożna, niemożność donoszenia ciąż, stan po 4 in vitro, niepłodność kobieca - to jakby ktoś drugi raz zadał mi cios w serce...
annemarie
Monia moge do Ciebie zadzwonic,ale wtedy bedzie zajetynikola, wszystkie Cię rozumiemy... 3maj się!
A ja czekam... I czekam... I czekam... Na ten telefon...
reklama
Hej
Dziewczyny jeszcze nie pozbierałam się do końca po ujemnej piątkowej becie dopadła mnie jakaś straszna depresja ale muszę znalezć dobrego androloga czy macie może kogoś godnego polecenia Nie poddam się
NICOL trzymaj się dasz radę musimy być twarde
Pozdrawiam
Dziewczyny jeszcze nie pozbierałam się do końca po ujemnej piątkowej becie dopadła mnie jakaś straszna depresja ale muszę znalezć dobrego androloga czy macie może kogoś godnego polecenia Nie poddam się
NICOL trzymaj się dasz radę musimy być twarde
Pozdrawiam
Podziel się: