reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

bo juz sama nie wiem bo lekarz powiedzial ze od pierwszego dnia miesiaczki mam zaczac brac antyki i jak miesiaczka bedzie mi sie konczyła mam zadzwonic i umowic wizyte do niego. a jest taka mozliwosc zeby po miesiaczce dostać te zastrzyki ?? tak bardzo bym chcuala to juz wszystko zaczac :)

reklama
Moniusia wracam z pracy i myslalam że jakies wieści bedą ;-)

Edenlayn wiem, że jesteś bardzo zajęta maluszkami, ale jak znajdziesz chwilkę to wrzuć ich zdjęcia. Ciekawa jestem bardzo tych kruszynek

Ma_rta wg usg w ogóle nie patrz bo dziecko moze mieć inne wymiary jak sie inaczej ułoży. Ja np wg @ tez nie liczę, bo zapłodnienie nie było w 14dc tylko w 12dc wiec ja liczę od punkcji +14dni

Moniusia wracam z pracy i myslalam że jakies wieści bedą ;-)

Edenlayn wiem, że jesteś bardzo zajęta maluszkami, ale jak znajdziesz chwilkę to wrzuć ich zdjęcia. Ciekawa jestem bardzo tych kruszynek

Ma_rta wg usg w ogóle nie patrz bo dziecko moze mieć inne wymiary jak sie inaczej ułoży. Ja np wg @ tez nie liczę, bo zapłodnienie nie było w 14dc tylko w 12dc wiec ja liczę od punkcji +14dni
od punkcji? ??teraz to już całkiem nie wiem jak mam liczyć :(chyba po prostu zapytam swojego gin. i tyle ;)cała noc nie mogłam spać przez ten ból gardła i katar :(chyba w końcu czas coś z tym zrobić. ....miłego dnia dla wszystkich :)

bo juz sama nie wiem bo lekarz powiedzial ze od pierwszego dnia miesiaczki mam zaczac brac antyki i jak miesiaczka bedzie mi sie konczyła mam zadzwonic i umowic wizyte do niego. a jest taka mozliwosc zeby po miesiaczce dostać te zastrzyki ?? tak bardzo bym chcuala to juz wszystko zaczac :)
Wiem, ze czekanie jest najgorsze ale raczej nie ma szans na przeskoczenie pewnych spraw. Zacznij brać tabletki tak jak lekarz powiedzial, w kolejnym cyklu zaczniesz zastrzyki.

Gratulacje wysokich bet i nowonarodzonych malenstw;)
Witam wszystkie nowe dziewczyny.;)
Ją czekam na wizytę która zadecyduje czy możemy zaczynać czy musimy czekać;/ mam stres ale czytając was codziennie powtarzamy sobie że będzie dobrze. Mam jakieś przeczucie że mi się uda;))
Ja w środę tez mam wizytę co dalej. ...... czy zaczynamy czy czekamy czy operujemy

Dziewczyny.... jaki ten stan jest dziwny:) Zawsze bylam slodkosciowym potworkiem, a teraz nie ma mowy ! Przed chwila powachalam tylko slodkie rogaliki i myslalam ze bede z glowa w muszli :)

Anty bierzesz przez min. 21 dni. Potem czekasz od 2 do 10 dni i wprowadzają zastrzyki. Nue ważne jest krwawienie.

Moniusia czekamy na info ;)) EWA kochana gdzie się podziewasz??? Kochane kobitki choruje od kilku dni dziś to już tragedia; (( głowa pęka,katar ropny zero sił; (( No kochane dziś nasze święto ;))

reklama
Witam Kochane!
Ja tez mam temperaturę powyżej 38, to juz chyba za dużo jak na stan błogosławiony?
Jak sie wszystkie czujecie? :)
Buziaki dla Was z okazji naszego święta ;)....

Do góry