reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agatek wiesz jak to jest...najdrozszy mercedes się psuje na gwarancji,a stary Fiat jest nie do zdarcia.klasyfikacja to jedno,a resztą steruje i tak natura.Nie ma co brać za dużo do serca,jest dobrze i to jest najważniejsze.Kobiety ktore naturalnie zachodzą w ciążę wogole nie wiedzą,że istnieje jakas klasyfikacja,tylko my takie oblatane:-)) :-)) :-)) :-))

Masz racje! Dzieki, przeciez zebym zaszla naturalnie to przeciez nawet bym nie wiedziala jaka to klasa, a klasa 2BB tez dobrze rokuje. Trzeba miec nadzieje i pozytywnie myslec.

reklama
Masz racje! Dzieki, przeciez zebym zaszla naturalnie to przeciez nawet bym nie wiedziala jaka to klasa, a klasa 2BB tez dobrze rokuje. Trzeba miec nadzieje i pozytywnie myslec.
Moj ostatni transfer 2 zarodki 4 AA i tez doooopa z tego wyszla,nie zawracaj sobie glowki glupotami:-)) nie ma logiki w tym wszystkim;)

Ja miałam normalny @ po odstawieniu antyków, ale każdy organizm reaguje inaczej. A w którym jesteś dniu cyklu?
Nie traktujemy krwawienia odstawiennego jako miesiaczki tj nowego cyklu.
27 dc jeśli tak będziemy to analizować. 3 dc jeśli policzymy jako nowy cykl.

Dziewczyny przy długim nie ma znaczenia okres. To jest cykl stymulowany i samo krwawienie jest jakby srodcyklicznym.
Ja zastrzyki zaczynam 7 dni po odstawieniu anty.

Westaice - to, że nie masz normalnego krwawienia to nic nie szkodzi. Lekarze i tak zaczynają zastrzyki, nawet jak nic nie dostałaś, to im nie przeszkadza. Nie zawsze musi być krwawienie. Więc spokojnie, nic się nie dzieje :)
Wiem, wiem. Chodzi mi o mój problem z długością krwawien. Jeżeli nie brałam teraz progesteronu to obawiam się, że mogę nie przestać krwawic tak jak kiedyś. I wtedy jest problem bo do transferu nikt mnie nie dopuści a i stymulacje pewnie przerwą.

2nn3vflo6ul7vjqs.png

Jutro jade zrobic betke czy przyrasta - powiem Wam ze sie stresuje bardziej niz przed beta ktora potwierdzi ciaze lub jej brak :)
Dzisiaj mnie tak brzucholek bolal jak na @ ,ale podobno to normalne ale czlowiek i tak przezywa...

Gratulacje wysokich bet i nowonarodzonych malenstw;)
Witam wszystkie nowe dziewczyny.;)
Ją czekam na wizytę która zadecyduje czy możemy zaczynać czy musimy czekać;/ mam stres ale czytając was codziennie powtarzamy sobie że będzie dobrze. Mam jakieś przeczucie że mi się uda;))

reklama
Do góry