reklama
Ewunka
Fanka BB :)
W 3 dzień po odstaeieniu nie patrząc czy jest krwawienie czy nieJa wlasnie tez chodze do dr Mercika zobaczymy co bedzie. Mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem. A powiedzcie mi po braniu antykow kiedy zaczelyscie brac zastrzynki ?
annemarie
Agatek wiesz jak to jest...najdrozszy mercedes się psuje na gwarancji,a stary Fiat jest nie do zdarcia.klasyfikacja to jedno,a resztą steruje i tak natura.Nie ma co brać za dużo do serca,jest dobrze i to jest najważniejsze.Kobiety ktore naturalnie zachodzą w ciążę wogole nie wiedzą,że istnieje jakas klasyfikacja,tylko my takie oblatane:-)) :-)) :-)) :-))Agatek nie martw się. Jest naprawdę ładny. Nie stresuj się. Czasami nawet ze słabszych zarodków pojawia się ciąża Myślimy pozytywnie nie zamartwiamy się niepotrzebnie
annemarie
Falka rozjaśnilo Ci sie z ABCD???Świetne jest to forum. Wszystko tu jest!!
Nikaaa
Ja wlasnie tez chodze do dr Mercika zobaczymy co bedzie. Mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem. A powiedzcie mi po braniu antykow kiedy zaczelyscie brac zastrzynki ?
Ja wogole antyków nie brałam bo miałam krótki protokół z antagonista. Więc cala moja stymulacja trwała 12 dni
ewelin86
Tak zastrzyki bierzesz po skończonych antykach, czyli w kolejnym cykluDzewczyny powiedzcie mi czy dobrze rozumiem jesli np miesiaczke dostane w tym miesiacu i bede brala antyki to zastrzynki learz przepisze mi dopiero przy kolejnej miesiaczce????
Ewunka
Teraz przy miesiaczce zaczniesz brać antyki 1 opakowanie lub więcej ja brałam 30 tabletek potem ostatnia tabletka w niedziele i w środę 1 zastrzyk miałamDzewczyny powiedzcie mi czy dobrze rozumiem jesli np miesiaczke dostane w tym miesiacu i bede brala antyki to zastrzynki learz przepisze mi dopiero przy kolejnej miesiaczce????
reklama
Westaice - to, że nie masz normalnego krwawienia to nic nie szkodzi. Lekarze i tak zaczynają zastrzyki, nawet jak nic nie dostałaś, to im nie przeszkadza. Nie zawsze musi być krwawienie. Więc spokojnie, nic się nie dzieje
Podziel się: