reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kobitki ;)) ciężko was nadrobić moje Panie ;)) Kachna kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz. Odpoczywaj dużo i śpij jak najwięcej bo później to różnie z tym bywa ;)) trzymam za was kciuki. EDENLAYN to już jutro super, :)) czas leci niezmiernie szybko. Kciuki za was; )))

reklama
Powtorze sie. Chyba nie doczytalas mojego wpisu ze bede tylko wapno brac.
Chyba musze odpoczac troche od forum bo mi sie cisnienie podnioslo a to zle na mnie wplywa i moje nerwy przechodza na dziecko. Zycze milego dnia wszystkim.

Wiesz, myślę że trochę przesadzasz. Forum jest dla każdego. A jeżeli masz się denerwować o to że ktoś ma inne zdanie to może faktycznie daj sobie spokój.
Ja mam dokładnie takie samo zdanie jak Ewunka i nikt mnie nie przekona. Jak się faszerowalam każdym gownem z apteki to jakoś transfery nie wychodziły, mężowi się wyniki mi poprawiły a ja sie lepiej nie czułam. A jak sprawę olalam to wyszło. I też jestem w ciąży w 5 miesiącu i wiesz lykam jeden komplet witamin i to nie najdroższych bo FalvitMama, a ja sie czuję świetnie i dziecko rowniez. Więc pozwól mieć każdemu swoje zdanie a nie pokazuj fochy ze Ci się ciśnienie podnosi. Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie, spokojnie laski :)
Ja uważam, że suplementy są dla ludzi, na pewno nie zaszkodzą, ale lepiej zbadać poziomy, bo czasem można nawet witaminy przedawkować, a że koncerny zarabiają to wiadomo swoją drogą:)

Marzec:

03: Edenlayn - :laugh2:11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!! :laugh2:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji

COŚ DOPISUJEMY? :)
Moniusia, dopiszesz mnie na 17.03., mam usg ? :)

Hej dziewczyny,jakiś czas nie odzywałam się ale cały czas podczytuję,u mnie 6tydzień ciąży,byłam wczoraj na usg,z dwóch zarodków został jeden ale jest ładny i serduszko bije,jestem już trzeci tydzień ćhora,jakaś infekcja która słabo przechodzi,domowe sposoby,mam nadzieję że minie i że obejdzie się bez antybiotyku,buziaki dla wszystkich

Marzec:

03: Edenlayn - :laugh2:11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!! :laugh2:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg :)
17: - na słuchanie serduszka u położnej.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,jakiś czas nie odzywałam się ale cały czas podczytuję,u mnie 6tydzień ciąży,byłam wczoraj na usg,z dwóch zarodków został jeden ale jest ładny i serduszko bije,jestem już trzeci tydzień ćhora,jakaś infekcja która słabo przechodzi,domowe sposoby,mam nadzieję że minie i że obejdzie się bez antybiotyku,buziaki dla wszystkich
Kochana trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :) Kuruj się kochana, życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

reklama
Ma_rta, jak się masz ? :) trzymam mocno kciuki zaciśnięte za jutrzejsze przepięknie bijące serduszko !!!!!
Świruję :(Jeszcze jak czytam, ze Limonka w 6 tyg.widziała fasolkę i serduszko to zaczynam świrować :( Tyle sie słyszy o pustym jaju płodowym, a biorąc pod uwagę, że moje objawy ciążowe są w sumie żadne to różne rzeczy człowiekowi do głowy przychodzą....

Do góry