reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ciężarówko wiem, że mam, ale sama wiesz jak jest ciężko:) Jak zobaczę taką betkę jak Ty to będę myśleć mega pozytywnie :p
Estradiol badali wczoraj, ale tam nie ma systemu wyników, wysyłają do laboratorium wyniki, w sobotę się dowiem jaki był.
Zawsze szedł w parze z komórkami, przy dwóch podejściach miałam jedną komórkę pustą tylko, a przy punkcji miałam jeden pęcherzyk zawsze więcej.

Zobaczysz, ze bedzie dobrze...
Wbrew pozorna ja sie teraz bardziej denerwuje niż przed beta...
Martwię sie, żeby wszystko byli ok... Żeby serduszko biło itd....

reklama
Dzien dobry dziewczyny ! :)
Ledwo sie dzxisiaj podnioslam , pogoda sprzyja dluzszemu spaniu... wstalam z bolem brzuchola niby jak na @ niby troche inaczej cholera wie , a piersi myslalam z emi odpadna tak bolaly :( Ruszam zaraz do pracy , milego dnia :)

Witam dziewczynki :) Otwieram stronkę z forum i już uśmiech na twarzy za tego orła martki :) Sama pamiętam jak 4 lata temu wywinelam takiego orła, że tel trzymany w ręku odleciał jakieś pół metra ode mnie a w oddali słyszę śmiech mojego M :) no ale później nie było mu do śmiechu bo rękę w łokciu złamałam i nie spał 3 noce przez to :)

Hej hej jestem 2dpt, pobolewaja mnie jajniki na zmiane tzn tak kuja co chwila. Troche pobolewa mnie w krzyzu... Szczerze, to sama nie wiem czy to dobrze, czy to zle...
No i najlepsze - wypryszczylo mnie jak nastolatke...
Wydyma mnie co wieczor, a rano wszystko ok.
Jezu chce juz wiedziec czy sie udalo czy nie..

Ogladam twn film na raty "Sekret" - nastraja pozytywnie i ja osobiscie sobie wizualizuje ciaze, dziecko, przyszlosc :-)

reklama
Do góry