iga2421
Fanka BB :)
Wiesz, myślę że trochę przesadzasz. Forum jest dla każdego. A jeżeli masz się denerwować o to że ktoś ma inne zdanie to może faktycznie daj sobie spokój.
Ja mam dokładnie takie samo zdanie jak Ewunka i nikt mnie nie przekona. Jak się faszerowalam każdym gownem z apteki to jakoś transfery nie wychodziły, mężowi się wyniki mi poprawiły a ja sie lepiej nie czułam. A jak sprawę olalam to wyszło. I też jestem w ciąży w 5 miesiącu i wiesz lykam jeden komplet witamin i to nie najdroższych bo FalvitMama, a ja sie czuję świetnie i dziecko rowniez. Więc pozwól mieć każdemu swoje zdanie a nie pokazuj fochy ze Ci się ciśnienie podnosi. Pozdrawiam
Wiesz nie taki byl moj zamysl zeby pokazywac fochy. Oczywiscie ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Zostalam zle zrozumiana i ma prawo podniesc mi sie cisnienie gdy ktos sie na mnie rzuca tak jakbym popelnila jakies przestepstwo. Ja tez biore tylko jedne witaminy i po wpisie Anne stwierdzilam ze wapno zaczne pic i o to cala dyskusja. Nie wiedzialam ze komus az tak to nie podpasuje i tyle.Ale chyba po to jest forum zeby sobie podyskutowac. Czy zawsze trzeba tylko "prosze" i "dziekuje"? A dyskusja toczyla sie na temat brania przeze mnie witamin wiec bronilam swojego zdania. A oczywiscie kazdemu wolno wypowiedziec swoje zdanie. Wybacz jesli moje slowa az tak cie zdenerwowaly.