reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie kobitki ;)) ciężko was nadrobić moje Panie ;)) Kachna kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz. Odpoczywaj dużo i śpij jak najwięcej bo później to różnie z tym bywa ;)) trzymam za was kciuki. EDENLAYN to już jutro super, :)) czas leci niezmiernie szybko. Kciuki za was; )))

reklama
Powtorze sie. Chyba nie doczytalas mojego wpisu ze bede tylko wapno brac.
Chyba musze odpoczac troche od forum bo mi sie cisnienie podnioslo a to zle na mnie wplywa i moje nerwy przechodza na dziecko. Zycze milego dnia wszystkim.

Wiesz, myślę że trochę przesadzasz. Forum jest dla każdego. A jeżeli masz się denerwować o to że ktoś ma inne zdanie to może faktycznie daj sobie spokój.
Ja mam dokładnie takie samo zdanie jak Ewunka i nikt mnie nie przekona. Jak się faszerowalam każdym gownem z apteki to jakoś transfery nie wychodziły, mężowi się wyniki mi poprawiły a ja sie lepiej nie czułam. A jak sprawę olalam to wyszło. I też jestem w ciąży w 5 miesiącu i wiesz lykam jeden komplet witamin i to nie najdroższych bo FalvitMama, a ja sie czuję świetnie i dziecko rowniez. Więc pozwól mieć każdemu swoje zdanie a nie pokazuj fochy ze Ci się ciśnienie podnosi. Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie, spokojnie laski :)
Ja uważam, że suplementy są dla ludzi, na pewno nie zaszkodzą, ale lepiej zbadać poziomy, bo czasem można nawet witaminy przedawkować, a że koncerny zarabiają to wiadomo swoją drogą:)

Marzec:

03: Edenlayn - :laugh2:11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!! :laugh2:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji

COŚ DOPISUJEMY? :)
Moniusia, dopiszesz mnie na 17.03., mam usg ? :)

Hej dziewczyny,jakiś czas nie odzywałam się ale cały czas podczytuję,u mnie 6tydzień ciąży,byłam wczoraj na usg,z dwóch zarodków został jeden ale jest ładny i serduszko bije,jestem już trzeci tydzień ćhora,jakaś infekcja która słabo przechodzi,domowe sposoby,mam nadzieję że minie i że obejdzie się bez antybiotyku,buziaki dla wszystkich

Marzec:

03: Edenlayn - :laugh2:11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!! :laugh2:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg :)
17: - na słuchanie serduszka u położnej.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,jakiś czas nie odzywałam się ale cały czas podczytuję,u mnie 6tydzień ciąży,byłam wczoraj na usg,z dwóch zarodków został jeden ale jest ładny i serduszko bije,jestem już trzeci tydzień ćhora,jakaś infekcja która słabo przechodzi,domowe sposoby,mam nadzieję że minie i że obejdzie się bez antybiotyku,buziaki dla wszystkich
Kochana trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :) Kuruj się kochana, życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

reklama
Ma_rta, jak się masz ? :) trzymam mocno kciuki zaciśnięte za jutrzejsze przepięknie bijące serduszko !!!!!
Świruję :(Jeszcze jak czytam, ze Limonka w 6 tyg.widziała fasolkę i serduszko to zaczynam świrować :( Tyle sie słyszy o pustym jaju płodowym, a biorąc pod uwagę, że moje objawy ciążowe są w sumie żadne to różne rzeczy człowiekowi do głowy przychodzą....

Do góry