reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Leżę biorę leķi. Nie chcą mnie jeszcze badać żeby nie podróżniać macicy, na KTG wyszły skurcze, których nie czuję.

reklama
Dobrego dnia!

Edenlayn, to jutro ♡

Kachna, mam nadzieję, ze wszystko i Was dobrze :))

Martka, ale ten orzeł to tak z gracją? :p
Haha no baaa
Oczywiście, że z gracją. Przytrzymanie się klamki w drzwiach bylo, próba (nieudana) asekuracji parasolem... To nie był taki pierwszy lepszy orzeł ;););)
Pozbierałam się, sama skomentowałam, ze orła wywinęłam i poszłam uśmiechnięta dalej :)

Marzec:

03: Edenlayn - :laugh2:11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!! :laugh2:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg :)

COŚ DOPISUJEMY? :)

Ostatnia edycja:
Leżę biorę leķi. Nie chcą mnie jeszcze badać żeby nie podróżniać macicy, na KTG wyszły skurcze, których nie czuję.

Kachna super ze ciągle w trojpaku. Ja skurcze też miałam od 24 tyg których nie czułam. Nie które nie mają wpływ na skracanie szyjki czy rozwarcie. Więc mam nadzieję że takie właśnie masz. Ja wczoraj na kontroli miałam np nawet ponad 100 na wykazie i czułam tylko twardy brzuch a lekarz że to jeszcze nie to gdy badał szyjke . Więc nie denerwuj się na zapas. Wiem że się boisz. Ale musisz myśleć pozytywnie.. I pisz co tam u Was bo wszystkie tu się martwimy jak nie piszesz długo :(

Tak Aniko to już jutro.. Wciąż nie mogę uwierzyć.. Dopiero co patrzyłam na test i słabe krechy, szok jak to zleciało. Dziś ostatni dzień spokoju.. Opycham się mandarynkami i jedzeniem które nie mogą karmiące hihi
Dziewczyny jesteście super. Dziękuję za kciukasy i miłe słowa. Jesteście wielką otucha dla mnie i dla wszystkich tu na forum.. Co ja bym bez Was zrobiła , tyle razy mi duchowo pomoglyscie. Uściski i buziaki dla Was.
Życzę miłego dnia.
A ja idę szykować core do lekarza bo M ja zabiera do llekarza bo jak na złość się rozchorowala teraz.. A za kilka dni będą szkraby w domku i przykro by było gdyby nie mogła ich przywitać :(

Ostatnia edycja:
Kachna trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&

Edenlayn za ciebie również. Oby poszło wszystko bezproblemowo i bezboleśnie.

Wiem coś na temat przeziębienia bo nas dziś dopadło.

reklama
Kachna, jestem myślami z Tobą!! Trzymajcie się :*

Edenlayn, no nudy nie może być... mam nadzieję, ze u Małej to tylko niegrozna infekcja!

Do góry