reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

a ja sobie tak wczoraj leżałam i oczywiście milion myśli w głowie Doszłam do wniosku, że przecież ja przed crio brałam od 2 dc estrofem a teraz mam kontrolę w 7 dc po hiperce i nic nie biorę, więc pewnie lekarz każe czekać kolejny cykl i dopiero, bo oni na naturalnych cyklach chyba nie robią :(

Martka, mialas mega hiperke,a glownym winowajca tego jest estradiol=estrofem. Nie dziw sie ,bo pewno chce najpierw zobaczyc wartosci hormonow i zrobi Ci na naturalnym jesli masz owulacje itp. o czasie.Moze byc i tak jak piszesz,ze bedzie chcial jeden cykl odczekac az sie twoj organizm uspokoi. Z medycznej strony,popieram takie cos ,od strony naszej "zrytej glowy" to oczywiscie bedzie kolejny cios, o jeee

reklama
Z tym swirowaniem tak jest. Ja też rycze bez powodu, a jak słyszę, że szwagierka mówi, że najpierw musi kupić mieszkanie, zmienić pracę, zmienić samochód to już mnie nerwica bierze i czasami mam jej ochotę coś powiedzieć. No ale milczenie a później rycze. My tak już mamy, a jeszcze dołożyć szalejace hormony to już tragedia :(

powinnas poszukac poradni psychologicznej zajmujacej sie nieplodnoscia.Ktos powinien twoje zszarpane nerwy ukoic.:sorry2:

Tak z innej beczki.
Czy możliwe jest, że stymulacja i wszystkie hormony towarzyszące wpływają na wygląd skóry. Zauważyłam przebarwienia, krostki i ogólne pogorszenie cery, która zwykle była w całkiem dobrej kondycji.

Cześć Wszystkim :)
Ja mam naprawe duże wsparcie ze strony męża i najbliższej rodziny, ale wiecie co ? Nic mi tak nie pomogło jak regularna psychoterapia. :)

reklama
Z tym swirowaniem tak jest. Ja też rycze bez powodu, a jak słyszę, że szwagierka mówi, że najpierw musi kupić mieszkanie, zmienić pracę, zmienić samochód to już mnie nerwica bierze i czasami mam jej ochotę coś powiedzieć. No ale milczenie a później rycze. My tak już mamy, a jeszcze dołożyć szalejace hormony to już tragedia :(

A co powiesz na to, ze przy naszym poprzednim podejściu przy wigilii skapnelam sie ze moja bratowa jest w ciazy, ale oni jeszcez chcieli poczekac .... ;/ i jakos tak wyszlo!
A teraz mnie wkurza proba rozmow o dzieciach itp... ;/

Do góry