reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate kochana piszesz o kupkach i smoczkach; ) ja już dalszy etap, szukam teraz rady co najlepsze na kaszel u 18 miesięcznego brzdaca. Zaraził się od rówieśnika,troszkę gorączkuje ale niestety wszystkie sposoby podawania syropkow nie wychodzą. Mały uparciuch; )) jutro chyba lekarz nas czeka
Ja prawoślazowy dawałam i uniben do psikania gardła (odpowiednik tantum verde) na ząbkowanie też psikałam ze 3-4 psiki bo to lepsze od żeli, które są smakowe i dzieci zjadają przed działaniem leku.

reklama
Ja obstawiałam ( patrząc na daty prokreacji ) ze ta udana z 10 grudnia i wtedy jakis pęcherzyk pękł przed punkcja ktora była 14 i zrobił sie zarodek ktory schodził jajowodem juz do macicy ale jeszcze nie był w macicy dlstrgo grzebanie przez macice do jajnika nie zaszkodziło bo kropek szedł sobie cicho działającym jajowodem :)
Jednym słowem cwaniak :-) a jak Tu dzisiaj? Wody na miejscu? :-)

Jednym słowem cwaniak :-) a jak Tu dzisiaj? Wody na miejscu? :-)
Wszystko na miejscu łącznie z dzieciorem - uparta sztuka .
Ale rano jak szukałam tętna ( tak tak jak kazda stuknieta ciezowka mam dopplera w domu) znalazłam strasznie nisko na wysokości blizny od cc cxyli wychodzi ze ona juz grubo do dołu ułożona - ale wychodzic nie chce

Emi może ona cwaniara chce po cichutku - było się tyle masować :-) Jutro jak będziesz namierzać to znajdziesz już w łóżeczku
Wszystko gotowe... Łóżeczko i przyjaciele czekają ... Mamusia tez..
ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452718537.512619.jpg
    197,8 KB · Wyświetleń: 559
Emma dawaj no! sama chętnie bym się wbiła do takiego wyrka! :D ;)

Hess <3 nie mogę się doczekać jutra !!!!! :))))) :tak:
24magda09 super, że już w dwupaku :) kurka nie doczytałam, że Ty już małego szkraba w domu masz :D

Witam nowe koleżanki i te "stare" które wyszły z ukrycia ;) Hess to dzięki Tobie :D

24magda09 super, że już w dwupaku :) kurka nie doczytałam, że Ty już małego szkraba w domu masz :D

Witam nowe koleżanki i te "stare" które wyszły z ukrycia ;) Hess to dzięki Tobie :D
Ta to dzięki niej - przynajmniej ja

reklama

Mamy kochana 18 miesięcznego szkrabika który przewrócił mój życie o 360 stopni w pozytywnym oczywiście znaczeniu :tak::tak: I "udał" nam się przy 1 podejściu, chciałabym bym bardzo aby nie był sam

Do góry