reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Podczas stymulacji byłam u Dr Zygler. Potem raz u Wojewódzkiego i Starosławskiej. Ogólnie jest ok, ale trzeba mieć oczy dookoła głowy :). Doczekałam się 2 zarodków i ciąży z naturalsa :D

Dorotka do usług:-)
Emi, Dorotka no i jeszcze jedno nie kupowac smoków profilowanych jak bedziesz miała w domu małego terroryste, to lepiej miec taki co to do góry nogami tez zadziała. A nie jakies logopedyczne cudo z pięknym obrazkiem, który g... pomoże gdy dziec sie drze tyle ile fabryka dała:-p Szczególnie w nocy, gdzie szukanie po omacku jest utrudnione a co dopiero zastosowanie szybkiego wsadu doustnego:-)
GiZas u nas to z grubsza wygląda tak... Jest godzina 20.00 mały terrorysta nie chce spać, na szczęście obok dzierlatka głucha i nad nami tez sąsiadeczka niedosłyszy... Lulamy na rekach odkładamy i za 10min się budzi i od nowa.. Smoki, kolysanki, smyranki ... predzej my zasniemy!Walka trwa do g.2.00. Wtedy jak zaśnie to możesz robić wszystko nie obudzisz gadziny. Gradobicie czy trzesienie ziemii by go nie obudziło. No i tak z przerwami na jedzenie. Co 3h nawet oczu nie otworzy tylko sie drze, a że my w drugim pokoju to sie człowiek zabic może o stól, krzesło... I tak z przerwami na jedzenie, przewijanie do godziny 12.00 dziecka nie ma. A potem od nowa... Dzisiaj tresura godz.19.00 kąpiel, jadło do łóżeczka i spać - zimny chów! Bo będę go nosić do 18tki :-) jakies rady?? Ja karmie cyckiem za dnia, ogólnie przewaga jest butli z moim pokarmem, bo karmienie z 1h trwa bo królewicz mi zasypia...i już nie wiem czy sie najadł czy nie..

Dziewczyny, czy Was bolało.... ćmiło podbrzusze? Raz mocniej raz słabiej? W nocy mnie tak męczyło, teraz....
Cofnij sie na maj i poczytaj moje i sykatynki jęki to stwierdzisz ze na prawde masz normalna ciąże :)
Zawsze powtarzałam ze cały pierwszy trymestr wmowialm sobie ze ma bolec i cmic jsk na miesiaczke i sie martwiłam jak miałam dzien przerwy hehehe

Dorotka do usług:-)
Emi, Dorotka no i jeszcze jedno nie kupowac smoków profilowanych jak bedziesz miała w domu małego terroryste, to lepiej miec taki co to do góry nogami tez zadziała. A nie jakies logopedyczne cudo z pięknym obrazkiem, który g... pomoże gdy dziec sie drze tyle ile fabryka dała:-p Szczególnie w nocy, gdzie szukanie po omacku jest utrudnione a co dopiero zastosowanie szybkiego wsadu doustnego:-)
GiZas u nas to z grubsza wygląda tak... Jest godzina 20.00 mały terrorysta nie chce spać, na szczęście obok dzierlatka głucha i nad nami tez sąsiadeczka niedosłyszy... Lulamy na rekach odkładamy i za 10min się budzi i od nowa.. Smoki, kolysanki, smyranki ... predzej my zasniemy!Walka trwa do g.2.00. Wtedy jak zaśnie to możesz robić wszystko nie obudzisz gadziny. Gradobicie czy trzesienie ziemii by go nie obudziło. No i tak z przerwami na jedzenie. Co 3h nawet oczu nie otworzy tylko sie drze, a że my w drugim pokoju to sie człowiek zabic może o stól, krzesło... I tak z przerwami na jedzenie, przewijanie do godziny 12.00 dziecka nie ma. A potem od nowa... Dzisiaj tresura godz.19.00 kąpiel, jadło do łóżeczka i spać - zimny chów! Bo będę go nosić do 18tki :-) jakies rady?? Ja karmie cyckiem za dnia, ogólnie przewaga jest butli z moim pokarmem, bo karmienie z 1h trwa bo królewicz mi zasypia...i już nie wiem czy sie najadł czy nie..
Dostałam z 15 smoczków - bedzie z czego wybierac :) dobrze wiedziec

Hess!!!!!!!!!
Od czasu do czasu tu zaglądam chociaż ja z tych nieśmiałych i tylko podczytuje.
Kochana w tym samym czasie podchodziliśmy do ivf i Tobie tez sie udało!!!!!!!
To naprawdę cud! Czyli ty zaszłaś przed punkcją?? Jak to jest możliwe?
Ja jutro tez mam usg w tym samym czasie :-) Bedzie serducho albo dwa u Ciebie!! Jesteś ewenement i można cie dawać za przykład cudu natury!!! Gratuluje z całego serca!!!

Podczas stymulacji byłam u Dr Zygler. Potem raz u Wojewódzkiego i Starosławskiej. Ogólnie jest ok, ale trzeba mieć oczy dookoła głowy :). Doczekałam się 2 zarodków i ciąży z naturalsa :D

Mnie tez prowadziła dr Zygler podczas stymulacji.Mi się tam podobało.Nie ma to jak pozytywny test:-) gratulacje.

reklama
Aniolkowa.mama - no to na Twoje relacje z usg też czekam :) Tak, wynika z tego, że musiałam zajść jakoś tuż przed punkcja. Nie wiem jak to wszystko możliwe, hehe.

Do góry