Dokaldnie - małżonek wybierał i testował śpiewając kazda melodyjkę ....Emenems to jest karuzela z pozytywną canpol z piratami?
reklama
To samo mowily nasze położne na zastój to pampers z ciepła wodaJeszcze jedno mi się przypomniało,jak masz zastój to przy kąpieli lej ciepła woda po piersiach a zobaczysz że po kilku min.pokarm będzie sam leciał,przed karmieniem przykładalam zamoczona w ciepłej wodzie pieluszke nad piersią i wtedy otwierają się kanaliki i pokarm sam będzie leciał-to u mnie się sprawdziło) Anika ja trzymam za nas obie mocno kciuki abyśmy mogły za tydz.cieszyć się i płakać z radości
magda no kapusta nie pomaga:-( do antybiotyku jeszcze nie doszłam ale na 2 miesiące miałam już 3x zastój raz lewa raz prawa i temp. prawie 40stopni:-( Po tym co napisałaś jest nadzieja:-) A co za problem z tymi syropkami? przecież one teraz malinowe, truskawkowe itp.. da się wyrzygać:-) U nas starszy młody wiecznie cierpiał na jakieś duszności w nocy i podawany miał clemastin, bo inaczej owinięty w kocu na balkonie siedział z M. Samo przeszło, a syropek tylko jeden działał, jakiś ziołowy, bo clemastin mimo ze na receptę to niestety nie... :-( A tak na przeziębienie to wszystko co z ibuprofenem, bo przevciwzapalny tylko nie wiem czy takie maluchy już mogą ? bo on rozrzedza krew.
Strasznie fajna i automat nie trzrba nakręcać i kolorowa i z pluszakami [emoji38]Trafiłam na tą karuzele dzisiaj jak szukałam czegoś na allegro a że mam bzika na punkcie marynardkiego motywu to mi się od razu spodobała
reklama
Podziel się: