reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A gdybym tak sobie sama orgazm zrobiła? Przepraszam za brak pruderii, ale tak jak przez pół roku miałam kompletną nicość seksualną, tak dziś... hmm. Tylko co na to zarodeczek.

reklama
No to moze Wszystkie niech napisza swoj wiek I Latka staran?
30- jeszcze nie (w Grudniu :) ) I 5 lat I 4 mc staran.

27, 7 lat bez zabezpieczenia, po 4 latach pierwsza ciaza- puste jajo plodowe 7tc, crio- mamy córeczkę :) Teraz kolejna proba- wszystko od nowa, bo nie zostalo nam juz śniezynek. a znak zodiaku - bliźnięta ;) małż 31 lat.

kropka o niczym nie swiadczy bo bierzesz progesteron i estradiol. Możesz jutro isc na bete jak zarodek został to powinno już cos być. Jak są oba zarodki to tym bardziej.

Aisha dzieki ze pytasz dzis 5 dpt rano zlapal mnie straszny bol taki kłucie po prawej stronie brzucha ze nei mogłam sie wyprostować ale przeszedl po paru min, byłam na spacerze z mezem to wyczyszca mozg i dobrze robi na psyche:-)

Rozumiem @Kate_p7 Przy adopcji 8 oocytów od dawczyni, może znajdą się dobre plemniory, przynajmniej większa szansa niż przy jednym. Zrobię, jak mówisz. Na naturalnym cyklu zrobię in vitro mojego oocytu z nasieniem dawcy i z 8 adoptowanymi oocytami i nasieniem Mario. Sajgon.

reklama
Do góry