reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hey Dziewczyny i Dzień Dzień Dobry Wszystkim, miejmy wszystkie dobry dzień, pozytywne przeczucia, fakty, intuicje, przypuszczenia i zdarzenia. Miejmy fajową i ciepłą niedzielę. Na tyle, na ile potrafimy i możemy. Tego nam życzę :happy:

@Aisha_23 Cześć, bo się nie znamy jeszcze. Miło poznać.

@elfka37 11dpt czyli po pick-upie i zapłodnieniu 14sty dzień? Kurcze, no to test powinien pokazać dwie kreski... Kup inny i jutro powtórz. Czasem testy są stare albo coś tam nie klika.
Kupie ale juz stracIlam nadzieje tym bardziej ze znow zaczelam plamic:-(w srode jade do kliniki I dowiem sie co I jak z nastepna procedura

Mnie martwi to, że nie mam żadnych objawów ani piersi nie bolą ani brzuch, zupełnie nic. Dokładnie tak samo było za pierwszym i drugim razem no i teraz też

Czy kogoś bolały żebra? Dziewczyny, my takie dawki chemizacji dostajemy przy tych wszystkich chockach/klockach, że możliwa jest nadkwasota żołądka, która daje takie bóle. W ogóle mamy po stymulkach odrobinę bardziej zakwaszone organizmy, trzeba pić cytrynę która alkalizuje, warzywa, owoce, mięso chude dla białka trzeba, najlepiej bez kluchów, cukrów, chlebów, makaronów, no chyba że jaglana.

@elfko37 Mogło się zdarzyć, że przebija się małpa :( (chociaż plamienie w ciąży przez pierwsze 2 terminy okresu zdarzają się) W niewychodzenie testów w 14 dni po zapłodnieniu nie wierzę. Ale ...widzisz tu dziewczyny mają inne zdanie, a ja nie mam patentu na rację. Kochana, ja jestem z Tobą w każdej chwili i z każdym faktem i z każdą emocją. Trzymam za ciebie kciuki i życzę ci jak najlepiej. Sprawdzaj jutro.

Ostatnia edycja:
Kupie ale juz stracIlam nadzieje tym bardziej ze znow zaczelam plamic:-(w srode jade do kliniki I dowiem sie co I jak z nastepna procedura

Oj bardzo bym chciała żebyś się myliła Ty pewnie też. Pozostaje nam tylko czekać i w miarę uspokoić.

Ja dzisiaj nadal ma bóle po punkcji choć jakby troszkę mniej
Zobaczymy wieczorem bo wtedy jest najgorzej. Za dwie godziny chcę znów napisać do embriologa jak tam podziały

Czesc laseczki,

wrocilismy o 5 z baletow i czuje sie jakby przelecialo po mnie stado sloni:sorry::sorry::sorry:glowa mi peka,wiec dzisiaj nadaje sie tylko do studiowania forum i niech sie dzieje co chce...;-);-);-)

Elfka biedaku,przerabialam to co ty dwa razy ,od 10 dnia olamilam od 13-14 lecialo porzadnie. Masz takie uczucie ,ze zaraz dostaniesz szalu i Boga prosisz zeby w koncu zaczelo leciec ,albo przestalo i chociaz czujesz podswiadomie ,ze nic z tego ,to potrzebujesz naocznych dowodow,bo ciagle jedna wierzysz...a naladowana jestes jak linia wysokiego napiecia. Tule sie kochana.:-(

Bety-Matko Polko:-)jestem z ciebie dumna:-)

Inga po-dobrze doczytalam ,ty tez 40 i nic nie mowisz...?:angry:;-) Myslalaz,ze tylko ja z Bety takie podlotki.

Kate-
jak tam twoj dol ?:happy:trzeba cie wyciagac ?:happy:

reklama
annamarie pisała pisała tylko we wczesniejszej procedurze:-)
Elfka jejku strasznie Ci współczuje tego co teraz przechodzisz, iskierka nadzieji zawsze zostaje trzymaj sie kobieto!!!
kachna ktory dzien po tranferze?? ja mam 5 dpt troche ciągnie, troche skurczy , troche boli no nic staram sie nie nakręcać:-)

Do góry