Gratuluje Ci córci I trzymam kciuki zeby udalo sie z braciszkiem:-)Kropka mysle, ze to dobry znak! Ja sie czulam identycznie jak na @ za pierwszym razem, a teraz ta @ biega i rozrabia
reklama
najki
Fanka BB :)
Baby! nie martwcie się tak tymi "bólami, kłuciami itp" one mogą świadczyć zarówno o czymś dobrym co właśnie się dzieje, jak i niestety o czymś złym. Od Was zależy w co uwierzycie. Trzymam za Was mocno kciuki I spokojnieeee
aisha a u Ciebie, bóle przed punkcją to pewnie efekt stymulacji. Ja byłam opuchnięta jak balon i bolało mnie całe podbrzusze...a po punkcji było jeszcze gorzej :-) ale dzień, dwa i wraca się do formy.. Z resztą Ty dobrze o tym wiesz
Wrzucam na zaś aktualny kalendarz (kogoś dopisujemy? - piszcie proszę na priv), bo za niedługo pędzę do robot...a wieczorem nie koniecznie zdążę nadrobić ilość produkowanych postów ;-)
WRZESIEŃ:
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza
21: Bety72 - transfer
22: Aisha_23 - pick up
22: efcia83 - transfer
22: kachna84 - wysoka beta!
23: DorotaMie - beta HCG (4dpt)
25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: kropka - dwie grube krechy na teście
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy
06: Aisha_23 - wysoka beta!
MIŁEJ NIEDZIELI I NOSY DO GÓRY !!!
kate kochana, crio mam mieć za około 16-19 dni czy łykać już pseudo Acard ???
aisha a u Ciebie, bóle przed punkcją to pewnie efekt stymulacji. Ja byłam opuchnięta jak balon i bolało mnie całe podbrzusze...a po punkcji było jeszcze gorzej :-) ale dzień, dwa i wraca się do formy.. Z resztą Ty dobrze o tym wiesz
Wrzucam na zaś aktualny kalendarz (kogoś dopisujemy? - piszcie proszę na priv), bo za niedługo pędzę do robot...a wieczorem nie koniecznie zdążę nadrobić ilość produkowanych postów ;-)
WRZESIEŃ:
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza
21: Bety72 - transfer
22: Aisha_23 - pick up
22: efcia83 - transfer
22: kachna84 - wysoka beta!
23: DorotaMie - beta HCG (4dpt)
25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: kropka - dwie grube krechy na teście
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy
06: Aisha_23 - wysoka beta!
MIŁEJ NIEDZIELI I NOSY DO GÓRY !!!
kate kochana, crio mam mieć za około 16-19 dni czy łykać już pseudo Acard ???
Ostatnia edycja:
elfka, jak polazło plamienie to fajnie niech Ci ta beta się rozbuja jak trzeba
kate, nie smutaj chyba się przyzwyczaiłaś do smutku wcześniej i czegoś teraz brakuje hehe
Ja po wizycie. Dostałam rozpiskę już ze stymulacją dopiero 16 października wizyta maksymalne dawki -225. Zapytaliśmy czy będzie lepiej, powiedziała jakbym ją obrażała "no jasne, nie mogę dopuścić do tego, żeby taka młoda dziewczyna mi tak odpowiadała" Powiedziała, że może wystąpić hiperka, wiadomo, ale mówi, że ona jest zwolennikiem tego, żeby trochę brzuch pobolał niż żeby miała być taka słaba odp. jak ostatnio miałam Przeciw hiperce kazała pić 3 L wody i izolat białka serwatkowego zajadać ;p Aha i powiedziała, że to, że brałam gonapeptyl razem z menopurem, a nie rano i wieczorem też mogło coś wpłynąć. A doktor wcześniej mówił,że to nie ma żadnego znaczenia i nawet mogę w jednej strzykawie sobie zmieszać.. eh ile ludzi tyle opinii.. W każdym bądź razie jestem b. dobrej myśli już ^^
Tez miałam 225 przez 14dni
Bety72
Dziewczyny dzis zrobilas test,nie wytrzymalam 11 dzien po transferze. Wyszedl negatywny:-(czy jest jeszcze nadzieja. ??? Jak to bylo u Was?
Jakiej czułości miałaś? Ja jak byłam to robiłam 10hcg i takie cienie cienia mi wychodziły.
Tez czulosc 10 IU/L I nawet cienia nie pokazalo:-(tylko jedna wyrazna krecha.Jakiej czułości miałaś? Ja jak byłam to robiłam 10hcg i takie cienie cienia mi wychodziły.
Tez czulosc 10 IU/L I nawet cienia nie pokazalo:-(tylko jedna wyrazna krecha.
Wygrzeb ze śmietnika o zobacz po czasie - tek wczesne żadnej z nas na czas nie wyszły
Bety72
Też miałam Ci napisać, że ze śmietnika wyciągałam :-)
reklama
Hey Dziewczyny i Dzień Dzień Dobry Wszystkim, miejmy wszystkie dobry dzień, pozytywne przeczucia, fakty, intuicje, przypuszczenia i zdarzenia. Miejmy fajową i ciepłą niedzielę. Na tyle, na ile potrafimy i możemy. Tego nam życzę
@Aisha_23 Cześć, bo się nie znamy jeszcze. Miło poznać.
@elfka37 11dpt czyli po pick-upie i zapłodnieniu 14sty dzień? Kurcze, no to test powinien pokazać dwie kreski... Kup inny i jutro powtórz. Czasem testy są stare albo coś tam nie klika.
@Aisha_23 Cześć, bo się nie znamy jeszcze. Miło poznać.
@elfka37 11dpt czyli po pick-upie i zapłodnieniu 14sty dzień? Kurcze, no to test powinien pokazać dwie kreski... Kup inny i jutro powtórz. Czasem testy są stare albo coś tam nie klika.
Podziel się: