reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Baby! nie martwcie się tak tymi "bólami, kłuciami itp" one mogą świadczyć zarówno o czymś dobrym co właśnie się dzieje, jak i niestety o czymś złym. Od Was zależy w co uwierzycie. Trzymam za Was mocno kciuki :) I spokojnieeee
aisha a u Ciebie, bóle przed punkcją to pewnie efekt stymulacji. Ja byłam opuchnięta jak balon i bolało mnie całe podbrzusze...a po punkcji było jeszcze gorzej :-) ale dzień, dwa i wraca się do formy..;) Z resztą Ty dobrze o tym wiesz :)

Wrzucam na zaś aktualny kalendarz (kogoś dopisujemy? - piszcie proszę na priv), bo za niedługo pędzę do robot...a wieczorem nie koniecznie zdążę nadrobić ilość produkowanych postów ;-)

WRZESIEŃ:

21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)
21: Bety72 - transfer

22: Aisha_23 - pick up
22: efcia83 - transfer
22: kachna84 - wysoka beta!
23: DorotaMie - beta HCG (4dpt)
25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA :)
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02:
kropka - dwie grube krechy na teście :)
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy :)
06: Aisha_23 - wysoka beta!

MIŁEJ NIEDZIELI I NOSY DO GÓRY !!! :happy:

kate kochana, crio mam mieć za około 16-19 dni czy łykać już pseudo Acard ???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzis zrobilas test,nie wytrzymalam 11 dzien po transferze. Wyszedl negatywny:-(czy jest jeszcze nadzieja. ??? Jak to bylo u Was?

elfka, jak polazło plamienie to fajnie :) niech Ci ta beta się rozbuja jak trzeba :)

kate, nie smutaj ;) chyba się przyzwyczaiłaś do smutku wcześniej i czegoś teraz brakuje hehe ;)

Ja po wizycie. Dostałam rozpiskę już ze stymulacją :) dopiero 16 października wizyta :) maksymalne dawki -225. Zapytaliśmy czy będzie lepiej, powiedziała jakbym ją obrażała :D "no jasne, nie mogę dopuścić do tego, żeby taka młoda dziewczyna mi tak odpowiadała" ;) Powiedziała, że może wystąpić hiperka, wiadomo, ale mówi, że ona jest zwolennikiem tego, żeby trochę brzuch pobolał niż żeby miała być taka słaba odp. jak ostatnio miałam :) Przeciw hiperce kazała pić 3 L wody i izolat białka serwatkowego zajadać ;p Aha i powiedziała, że to, że brałam gonapeptyl razem z menopurem, a nie rano i wieczorem też mogło coś wpłynąć. A doktor wcześniej mówił,że to nie ma żadnego znaczenia i nawet mogę w jednej strzykawie sobie zmieszać.. eh ile ludzi tyle opinii.. W każdym bądź razie jestem b. dobrej myśli już ^^

Tez miałam 225 przez 14dni :)

reklama
Hey Dziewczyny i Dzień Dzień Dobry Wszystkim, miejmy wszystkie dobry dzień, pozytywne przeczucia, fakty, intuicje, przypuszczenia i zdarzenia. Miejmy fajową i ciepłą niedzielę. Na tyle, na ile potrafimy i możemy. Tego nam życzę :happy:

@Aisha_23 Cześć, bo się nie znamy jeszcze. Miło poznać.

@elfka37 11dpt czyli po pick-upie i zapłodnieniu 14sty dzień? Kurcze, no to test powinien pokazać dwie kreski... Kup inny i jutro powtórz. Czasem testy są stare albo coś tam nie klika.

Do góry