reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
elfka, jak polazło plamienie to fajnie :) niech Ci ta beta się rozbuja jak trzeba :)

kate, nie smutaj ;) chyba się przyzwyczaiłaś do smutku wcześniej i czegoś teraz brakuje hehe ;)

Ja po wizycie. Dostałam rozpiskę już ze stymulacją :) dopiero 16 października wizyta :) maksymalne dawki -225. Zapytaliśmy czy będzie lepiej, powiedziała jakbym ją obrażała :D "no jasne, nie mogę dopuścić do tego, żeby taka młoda dziewczyna mi tak odpowiadała" ;) Powiedziała, że może wystąpić hiperka, wiadomo, ale mówi, że ona jest zwolennikiem tego, żeby trochę brzuch pobolał niż żeby miała być taka słaba odp. jak ostatnio miałam :) Przeciw hiperce kazała pić 3 L wody i izolat białka serwatkowego zajadać ;p Aha i powiedziała, że to, że brałam gonapeptyl razem z menopurem, a nie rano i wieczorem też mogło coś wpłynąć. A doktor wcześniej mówił,że to nie ma żadnego znaczenia i nawet mogę w jednej strzykawie sobie zmieszać.. eh ile ludzi tyle opinii.. W każdym bądź razie jestem b. dobrej myśli już ^^

DorotaMia- wiemy! :)
Bosh.... I do mnie nadejdzie ten 7,8 dpt :/ juz mam stracha :/
Eh... Ok juz przestaje marudzic. Koniec na Dzis!!!! Limit wyczerpany :)
Do juterka :) [emoji12][emoji12][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

ja na chwilkę tylko i spadam spać :-p

@najki Na jakim etapie masz zarodki?
Dorotko moje zarodki aktualnie się mrożą :-) zostały mi dwa...4BC i 3BC :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Wypoczywaj teraz duuuużo :)

elfka już i tak dużo zapominałam, czuje ze mój czas dobiega końca;-)Pewnie znajdzie się drugi taki szperacz jak ja. Ja zastąpiłam lolitkę:-p mam nadzieje, ze się nie obrazi za wyrażenie ;-)

Jakoś smutna ostatnio jestem, bez powodu.. albo powód jest tylko go nie widzę. Jak to zwykle jest.. a może hormony... ?? nie lubię być smutna, bardzo nie lubię:wściekła/y:
kate Ty sie nie wygłupiaj:wściekła/y: nigdzie Cię nie puszczę...:no:
wciągnij coś czekoladowego i nie smutaj :*

monia no to do dzieła kochana! :tak:
u mnie z kolei dr K. mówiła po ostatniej biochemicznej, że to na bank nie wina macicy...a doktor M. obstawia, że to właśnie to. Także widzisz... Zgłupieć można:szok:

No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺

efcia
kciuki!
elfka dobrze, że plamienie ustało :) możesz odetchnąć :)

Hej Wam, znow Was nie nadgonie, martwie sie...dzis o 23.00 pregnyl...ale..no wlasnie czuje jakbym miala owulacje- mozliwe? ide krotkim protokolem. Chce juz tę punkcję...a tu dopiero we wtorek.

pkati kochana, ja mialam IMSI. Dlaczego lekarz odradza? U nas bylo 0% wtedy, teraz 9,5% :szok: Ze świeżaków nie wyszło, mamy córkę z mrozaka. Moj dr powiedzial, ze te wszystkie udziwnienia powoduja, ze zarodki sa slabsze w rezultacie, ale czy tak jest?- my mamy miec pol na pol- pol zwykle ivf, pol komorek ICSI.

Czesc laski!
Ja Dzis na krotko... Nie chce marudzic jak wczoraj.... :(
Brzuch caly czas tj napiety.... Nie wiem wrazenie Jakby mnie skurcze Trzymal caly czas.... Ciagnie po plecach..... Normalnie Jakby @ miala za chwile sie pojawic :(
Milego dzionka!

reklama
Do góry