reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kate_p7
Bardzo przydatne informacje [emoji8]

DorotaMie moje AMH nie wiadome mi na dzien dzisiejszy wlasnie znazlam tłumaczenie co to za skrót [emoji4] pamietam tylko ze moj lekarz pow
Ze jest bardzo
Dobra rezerwa ale nie mowil konkretnie ile..co i jak...

Nie moge sie doczekac kiedy sie
To u mnie zacznie chciałabym
Juz byc na waszym miejscu... Mi lekarz pow ze na 1 raz zostanie wprowadzony tylko 1 zarodek a wy podejmujecie decyzje sami czy raczej sugerujecie sie co mówią
Lekarze ...?
Bo ja myslalam
Ze bedziemy mogli z mezem zadecydować a lekarz pow absolutnie ze na 1 raz tylko 1 ... Jak to było albo jest u was..??

reklama
elfka już i tak dużo zapominałam, czuje ze mój czas dobiega końca;-)Pewnie znajdzie się drugi taki szperacz jak ja. Ja zastąpiłam lolitkę:-p mam nadzieje, ze się nie obrazi za wyrażenie ;-)

Jakoś smutna ostatnio jestem, bez powodu.. albo powód jest tylko go nie widzę. Jak to zwykle jest.. a może hormony... ?? nie lubię być smutna, bardzo nie lubię:wściekła/y:
No niestety tak juz jest z ta zmiana nastrojow. Wczoraj poplakiwalam troszke a dzisiaj caly czas sie usmiecham. Jutro znowu moze byc dôł I tak w kolko.zwariowac idzie:angry:

Kate moze pogoda tak na Ciebie dziala dzis jakies takie straszne cisnienie i spadek temp u mnie wczoraj 30 dzis 15 łacznie z hormonami ciazowymi usmiechnij sie do nas Ty nas wspaniały ekspercie :-)

I czy ktoras decydowała sie na IMSI ? U nas morfologia plemników prawidłowych jest 1% tylko , norma od 4% lekarz jednak nam to odradza mowi ze Icsi wystarczy .. Ale mimo tego i tak chciałabym zwiekszyc szanse... Niewiem sama podzielcie
Sie doświadczeniami prosze ...

Elfka- sorki za glupie pytanie ale.... Moje kolezanki mowily ze czuly taki Bol brzuchu jakbŷ na biegunke. Tez tak mialas? Mi tak dzisiaj dziwnie jest....

@elfka super, czyli dzidzia się zaimplantowała najprawdopodobniej :)

@kate_p7
Skąd wiadomo, że mój nie kompaktuje? Bo można było podać, że jest 10 blastomerów? Gdyby kompaktowała to już by nie było wiadomo ile ich jest, tak?

Czyli jeśli moja komóreczka idzie do moruli przez 16 blastomerów to gorzej?
Pewnie nie mam się co łudzić, ja wiem. Ale jeszcze trochę się pocieszę, że chociaż się zapłodniła i powalczyła. Zdarza się że takie zarodki jak moje wychodza na prostą? Pewnie to możliwe, bo by mi nie transferowali...

Jakoś tez mnie smutek obleciał :(

Ostatnia edycja:
Dorota bo w invikcie zarode kompaktujący ma oznaczenie P8B. tez leczyłam się u Kunickiego:-p

Pogadam sobie z M albo go zdoluje albo on mi humor poprawi:-p jakiś filmik może i dużo słodyczy:-)

reklama
Do góry