Bety72
Fanka BB :)
Dziewczyny oczywiście stwierdziłam, że nie wytrzymam do poniedziałku z tą niewiedzą o moich komórkach i przypomniałam sobie, że kiedyś pisał do mnie embriolog z Kliniki z pytaniem o przebieg ciąży. Więc prędziutko napisałam na tym samym meilu z przed 3 lat pytanko o moje komóreczki.
Przyznam szczerze, że nie liczyłam na odpowiedź bo dzisiaj sobota i Klinika fo 14-tej i mogło się zdarzyć przecież, że ktoś inny mam dyżur.
Jaki było moje zdziwienie jak po 45 minutach odpisał
Na dzień dzisiejszy mamy 9 ładnych zygot J. W poniedziałek będziemy wszystko wiedzieć, mam nadzieję że Pani wytrzyma do tego czasu.
Gdyby jednak Pani nie wytrzymała, proszę się przypomnieć jutro ;-).
Proszę się nie denerwować i się zrelaksować.
Miłego weekendu "
Co Wy na to? Nasze embriolożki kochane czy na tej podstawi coś można wywnioskować czy lepiej czekać do jutra. Punkcje miałam wczoraj koło 9-tej
Przyznam szczerze, że nie liczyłam na odpowiedź bo dzisiaj sobota i Klinika fo 14-tej i mogło się zdarzyć przecież, że ktoś inny mam dyżur.
Jaki było moje zdziwienie jak po 45 minutach odpisał
Na dzień dzisiejszy mamy 9 ładnych zygot J. W poniedziałek będziemy wszystko wiedzieć, mam nadzieję że Pani wytrzyma do tego czasu.
Gdyby jednak Pani nie wytrzymała, proszę się przypomnieć jutro ;-).
Proszę się nie denerwować i się zrelaksować.
Miłego weekendu "
Co Wy na to? Nasze embriolożki kochane czy na tej podstawi coś można wywnioskować czy lepiej czekać do jutra. Punkcje miałam wczoraj koło 9-tej