reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dorota dopóki nie ma negatywnej bety to wszystko jest możliwe. Inaczej - dopóki zarodek się rozwija jest szansa:-p nikt nie obiecywał że będzie łatwo, nie którym życie rzuca kłody pod nogi już na początku istnienia....trzymam kciuki.

reklama
@elfka super, czyli dzidzia się zaimplantowała najprawdopodobniej :)

@kate_p7
Skąd wiadomo, że mój nie kompaktuje? Bo można było podać, że jest 10 blastomerów? Gdyby kompaktowała to już by nie było wiadomo ile ich jest, tak?

Czyli jeśli moja komóreczka idzie do moruli przez 16 blastomerów to gorzej?
Pewnie nie mam się co łudzić, ja wiem. Ale jeszcze trochę się pocieszę, że chociaż się zapłodniła i powalczyła. Zdarza się że takie zarodki jak moje wychodza na prostą? Pewnie to możliwe, bo by mi nie transferowali...

Jakoś tez mnie smutek obleciał :(
Dorotka nawet nie wiesz jakbym chciala zeby to byla prawda:tak:
A z tym smutkiem to wiem co czujesz bo ciagle sa jakies niepewnosci. Ja nadal wiem ze nic nie wiem

EJ Laski!
Mysle ze mozemy troszke odpuscic te blastki, morule itp.
Niepotrzebnie sie denerwujemy....
Dorotka, Elfka nie mozemy tylko o tym mowic I myslec..... Bo nawet najbardziej superwoman morula moze przegrac z jakims slaboszem ....
Od teraz Muslimy pozytywnie....
Ja wiem o swoim ze w 3 dobie mial 4 kom..... Co bylo dalej? Sie okaze.....

Ja znowu glodna wiec wpitalam budyn z belgijska czekolada :) mmmm

Kropka,co racja to racja:-) ja przed chwila wsunęłam pôł pudelka ptasiego mleczka az mnie zemdliło,teraz leze I ogladam voice of Poland I tak mi dobrze,błogo:tak:

reklama
Do góry