i tak trzymaj, ja tez w nie wierzelepiej Kochana
coby sobie doktorek nie myślał, będę walczyć i...wierzę w moje zarodki. Ot co!
reklama
anika11
Fanka BB :)
Kate, po Twoich wypowiedziach absolutnie nie widac, zebys jakakolwiek dyslekaje miala! Mowie Ci to ja
Punkcja 29.09, bierzemy 4AA - okazało się, ze jest z 6doby, ale martwić się tym nie mam zamiaru endo 9mm, z leków luteina, estrofem, encorton i zastrzyk flex cos tam. Sprawdze, jak wrócę
Punkcja 29.09, bierzemy 4AA - okazało się, ze jest z 6doby, ale martwić się tym nie mam zamiaru endo 9mm, z leków luteina, estrofem, encorton i zastrzyk flex cos tam. Sprawdze, jak wrócę
No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺
Niestety poziom AMH mam 0,89 i było ciężko trafić ze stymulacja, bo i lekarza do ivf zmieniliśmy, mam nadzieje ze kolejne podejście nie będzie potrzebne, ale gdyby to wiem ze dr mamy fajnego i będzie dobrze.
Niestety poziom AMH mam 0,89 i było ciężko trafić ze stymulacja, bo i lekarza do ivf zmieniliśmy, mam nadzieje ze kolejne podejście nie będzie potrzebne, ale gdyby to wiem ze dr mamy fajnego i będzie dobrze.
Bety72
Fanka BB :)
Dziewczyny, piszę z kliniki. Za chwilę transfer - w 4. dobie mam zarodek 10C, czyli prawie morula!!! Doktor daje 5% szans. Czemu tak mało? Zaraz wchodzę.
Dorotko pewnie już po. Oby Twoja 10-tka to strzał w 10-tkę :-) Będzie dobrze
uda sie, trzymaj sie !!!!! jestesmy z TobaDziewczyny, piszę z kliniki. Za chwilę transfer - w 4. dobie mam zarodek 10C, czyli prawie morula!!! Doktor daje 5% szans. Czemu tak mało? Zaraz wchodzę.
reklama
Podziel się: