reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate, po Twoich wypowiedziach absolutnie nie widac, zebys jakakolwiek dyslekaje miala! Mowie Ci to ja ;)

Punkcja 29.09, bierzemy 4AA - okazało się, ze jest z 6doby, ale martwić się tym nie mam zamiaru;) endo 9mm, z leków luteina, estrofem, encorton i zastrzyk flex cos tam. Sprawdze, jak wrócę;)

No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺
Niestety poziom AMH mam 0,89 i było ciężko trafić ze stymulacja, bo i lekarza do ivf zmieniliśmy, mam nadzieje ze kolejne podejście nie będzie potrzebne, ale gdyby to wiem ze dr mamy fajnego i będzie dobrze.

efcia no to witaj w klubie ja( nie licze drugiego bidoka 2B), Kropka,Dorota po jednym zarodku mamy glowa do góry:-)
Dorota o statystykach niech sie wypowiadaja fachowcy ja Ci mowie ze masz szanse a in vitro to fuks:-)

reklama
Doris [emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji16]

Do góry