reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w nocy z 3 na 4 dpt zaczal się bol brzucha i gorączka, dziś 4dpt pobolewa brzuch mam nadzieje ze to te dobre bole:-)
DorotaMie
powodzenia na transferze wiem co czujesz to moj tez pierwszy raz jak podali zarodek :-) jeszce podczas transferu uslyszałam ze niespodziewane trudnosci myslalam ze padne ale dr poradzil sobie
anika11 - kciuki za wizytę przed krio

moniusia
powodzenia na wizycie oby jak najlepsze leczenie zaproponowli
efcia83 - trzymam kciuki za jak najwięcej jajeczek
pkati- witaj
najki mocno zaciskam kciuki oby tym razem się udało z acardem :-)

reklama
Jehehehe u mnie to samo :)

Kiedys przyszedł jeden kierowca do biura chciał sie pozalic i chyba wolne dostac i zacxyna biadolić ze skaleczył sie w palec i wczoraj mu robiła lekarka zastrzyk w brzuch i wogole a ja mu na to ze od 12 dni sobie sama robie i zyje Hahahahahhaahah

Zrezygnował :D
no wiesz ,to facet byl hahah wiesz ze u niektorych grypa to juz smiertelna choroba:-D

Dziewczyny w nocy z 3 na 4 dpt zaczal się bol brzucha i gorączka, dziś 4dpt pobolewa brzuch mam nadzieje ze to te dobre bole:-)
DorotaMie
powodzenia na transferze wiem co czujesz to moj tez pierwszy raz jak podali zarodek :-) jeszce podczas transferu uslyszałam ze niespodziewane trudnosci myslalam ze padne ale dr poradzil sobie
anika11 - kciuki za wizytę przed krio

moniusia
powodzenia na wizycie oby jak najlepsze leczenie zaproponowli
efcia83 - trzymam kciuki za jak najwięcej jajeczek
pkati-witaj
najki mocno zaciskam kciuki oby tym razem się udało z acardem :-)
Inga wszystko brzmi dobrze takze glowa go gory, czuje ze Ci sie uda.uwazaj tylko na siebie:tak:

no wiesz ,to facet byl hahah wiesz ze u niektorych grypa to juz smiertelna choroba:-D

Bo ze paluszka zaklinował miedzy koszami jal chleby pakował .... Wow....oprcz zadrapań nic nie hylo z tym palcem ale Poszedł na tydien na zwolenienie hahaha s do mnie przyszedł juz po :D
Ja sr kiedys na łeb w chłodni 3 kosze zrzuciłam i co ? No nic :D zycie jak sie gamoniem jest :)
No ale tak przeziębienie i faceci nie ma zartow :)

Bety!!! ty masz 40stkę i 12 jajek? nieźle

Za dni parę 43 :-D Zobaczymy w pn jaka ich jakość

Anika, moniusia, efcia, dorotka - Dziewczyny kciuki za dzisiejszy dzień!!
Elfka trzymam nadal kciuki za poniedziałkową wielką już betę.
Witaj pkati :-)

a zapomniałabym ale to chyba z bólu. Bardzo mnie tym razem bolą wnętrzności po punkcji. Za pierwszym razem nic a teraz jak przestał działać ketonal to od wczoraj się zwijam. Chociaż dzisiaj troszkę lepiej. Mam nadzieję, że to normalne i nic się z tego nie "urodzi".
Miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
Bety na 12 jajców musibyć jakiś dobry zarodek :tak:

najki jak się dzisiaj czujesz?

anika ty polonistką jesteś fuuuuj:-p nie lubię bleeeee, no chyba że poezję poczytać, ale i tak z moją dysleksją (chyba) to polski odpada:-p

Elfka jak plamienia?

pkati w przypadku zastrzyków normalnie funkcjonujesz, ale to zależy jak będziesz się czuła i czy nie będzie powikłań. Ale to zalęzy od wielu czynników, jaki protokół jakie dawkilekow itp.. Ja za pierwszym razem chodziłam normalnie do pracy..Zastrzyki były z rana i wieczorem około 21ej, wiec dasz radę:-)

inga po dziwne że masz gorączkę:eek: albo przeziębienie albo stan zapalny po punkcji.. paracetamol i nie olewać tematu..

Bety na 12 jajców musibyć jakiś dobry zarodek :tak:

najki jak się dzisiaj czujesz?

anika ty polonistką jesteś fuuuuj:-p nie lubię bleeeee, no chyba że poezję poczytać, ale i tak z moją dysleksją (chyba) to polski odpada:-p

Elfka jak plamienia?

pkati w przypadku zastrzyków normalnie funkcjonujesz, ale to zależy jak będziesz się czuła i czy nie będzie powikłań. Ale to zalęzy od wielu czynników, jaki protokół jakie dawkilekow itp.. Ja za pierwszym razem chodziłam normalnie do pracy..Zastrzyki były z rana i wieczorem około 21ej, wiec dasz radę:-)

inga po dziwne że masz gorączkę:eek: albo przeziębienie albo stan zapalny po punkcji.. paracetamol i nie olewać tematu..
hej Kate:-)rao po nocy nie bylo a teraz znowu male brazowe.boje sie ze to @ sie jednak przebija ehhhh co zrobic:no:

reklama
kate zle sie wyrazilam w nocy zalaly mnie poty az wlosy mialam mokre, teraz mierzylam temperature wogole nie jest podwyższona:-)

Do góry