reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w nocy z 3 na 4 dpt zaczal się bol brzucha i gorączka, dziś 4dpt pobolewa brzuch mam nadzieje ze to te dobre bole:-)
DorotaMie
powodzenia na transferze wiem co czujesz to moj tez pierwszy raz jak podali zarodek :-) jeszce podczas transferu uslyszałam ze niespodziewane trudnosci myslalam ze padne ale dr poradzil sobie
anika11 - kciuki za wizytę przed krio

moniusia
powodzenia na wizycie oby jak najlepsze leczenie zaproponowli
efcia83 - trzymam kciuki za jak najwięcej jajeczek
pkati- witaj
najki mocno zaciskam kciuki oby tym razem się udało z acardem :-)

reklama
Jehehehe u mnie to samo :)

Kiedys przyszedł jeden kierowca do biura chciał sie pozalic i chyba wolne dostac i zacxyna biadolić ze skaleczył sie w palec i wczoraj mu robiła lekarka zastrzyk w brzuch i wogole a ja mu na to ze od 12 dni sobie sama robie i zyje Hahahahahhaahah

Zrezygnował :D
no wiesz ,to facet byl hahah wiesz ze u niektorych grypa to juz smiertelna choroba:-D

Dziewczyny w nocy z 3 na 4 dpt zaczal się bol brzucha i gorączka, dziś 4dpt pobolewa brzuch mam nadzieje ze to te dobre bole:-)
DorotaMie
powodzenia na transferze wiem co czujesz to moj tez pierwszy raz jak podali zarodek :-) jeszce podczas transferu uslyszałam ze niespodziewane trudnosci myslalam ze padne ale dr poradzil sobie
anika11 - kciuki za wizytę przed krio

moniusia
powodzenia na wizycie oby jak najlepsze leczenie zaproponowli
efcia83 - trzymam kciuki za jak najwięcej jajeczek
pkati-witaj
najki mocno zaciskam kciuki oby tym razem się udało z acardem :-)
Inga wszystko brzmi dobrze takze glowa go gory, czuje ze Ci sie uda.uwazaj tylko na siebie:tak:

no wiesz ,to facet byl hahah wiesz ze u niektorych grypa to juz smiertelna choroba:-D

Bo ze paluszka zaklinował miedzy koszami jal chleby pakował .... Wow....oprcz zadrapań nic nie hylo z tym palcem ale Poszedł na tydien na zwolenienie hahaha s do mnie przyszedł juz po :D
Ja sr kiedys na łeb w chłodni 3 kosze zrzuciłam i co ? No nic :D zycie jak sie gamoniem jest :)
No ale tak przeziębienie i faceci nie ma zartow :)

Bety!!! ty masz 40stkę i 12 jajek? nieźle

Za dni parę 43 :-D Zobaczymy w pn jaka ich jakość

Anika, moniusia, efcia, dorotka - Dziewczyny kciuki za dzisiejszy dzień!!
Elfka trzymam nadal kciuki za poniedziałkową wielką już betę.
Witaj pkati :-)

a zapomniałabym ale to chyba z bólu. Bardzo mnie tym razem bolą wnętrzności po punkcji. Za pierwszym razem nic a teraz jak przestał działać ketonal to od wczoraj się zwijam. Chociaż dzisiaj troszkę lepiej. Mam nadzieję, że to normalne i nic się z tego nie "urodzi".
Miłego weekendu.

Ostatnia edycja:
Bety na 12 jajców musibyć jakiś dobry zarodek :tak:

najki jak się dzisiaj czujesz?

anika ty polonistką jesteś fuuuuj:-p nie lubię bleeeee, no chyba że poezję poczytać, ale i tak z moją dysleksją (chyba) to polski odpada:-p

Elfka jak plamienia?

pkati w przypadku zastrzyków normalnie funkcjonujesz, ale to zależy jak będziesz się czuła i czy nie będzie powikłań. Ale to zalęzy od wielu czynników, jaki protokół jakie dawkilekow itp.. Ja za pierwszym razem chodziłam normalnie do pracy..Zastrzyki były z rana i wieczorem około 21ej, wiec dasz radę:-)

inga po dziwne że masz gorączkę:eek: albo przeziębienie albo stan zapalny po punkcji.. paracetamol i nie olewać tematu..

Bety na 12 jajców musibyć jakiś dobry zarodek :tak:

najki jak się dzisiaj czujesz?

anika ty polonistką jesteś fuuuuj:-p nie lubię bleeeee, no chyba że poezję poczytać, ale i tak z moją dysleksją (chyba) to polski odpada:-p

Elfka jak plamienia?

pkati w przypadku zastrzyków normalnie funkcjonujesz, ale to zależy jak będziesz się czuła i czy nie będzie powikłań. Ale to zalęzy od wielu czynników, jaki protokół jakie dawkilekow itp.. Ja za pierwszym razem chodziłam normalnie do pracy..Zastrzyki były z rana i wieczorem około 21ej, wiec dasz radę:-)

inga po dziwne że masz gorączkę:eek: albo przeziębienie albo stan zapalny po punkcji.. paracetamol i nie olewać tematu..
hej Kate:-)rao po nocy nie bylo a teraz znowu male brazowe.boje sie ze to @ sie jednak przebija ehhhh co zrobic:no:

reklama
kate zle sie wyrazilam w nocy zalaly mnie poty az wlosy mialam mokre, teraz mierzylam temperature wogole nie jest podwyższona:-)

Do góry