reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

;-);-)
Sykatynka .... Mus czekoladowy przepyszny !! Oczywiscie nie byłabym soba gdybym nie dorzuciła odzywki białkowej dla balansu zeby samych wegli nie przyjmować :D

Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam :D

Noooo, przebilas mnie o 100 %;-):-D

reklama
Dzisiaj jest znowu taki dzien ktory nie powinien sie nigdy skonczyc...Dostala od mojego M.bransoletke z 5 ozdobami,2 serduszka ,1 balwanek i 2 gwiazdorki. Po to,zeby nasze aniolki z nieudanych transferow byly juz na zawsze z nami.Tez bylo ich 5. Poryczalam sie na srodku ulicy,jak przystalo na "ryczaca" 40 latke. Chwalicie sie koszulkami i wozkami ,a ja czym innym:-):-):-) mam nadzieje ,ze wolno:happy:

20.07.2015 001.jpg

Załączniki

• 20.07.2015 001.jpg
    20.07.2015 001.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
annemarie a wręcz wskazane, a maż spisuje sie na medal:-) ja tez potrafie cieszyć sie drobiazgami i powiem Ci , ze to przydatna cecha, bo latwiej zyc,Megi witaj

Witam nowe dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści :)

Anemarie masz cudownego męża.

Kate pisalas o tyłozgięciu, ja mam tyłozgięcie i słyszałam że właśnie dlatego nie musze miec pełnego pęcherza. Hm....

annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

reklama
annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

Dziekuje Ci kochana...tak to bylo crio, zamrozone od razu po zaplodnieniu,(czyli chyba 2 dzien,tak bo wtedy dzwonili jak i co) odmrazaly sie od piatku rano do poniedzialku 9.30 godz. Tyle z danych technicznych

Do góry