reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Moniusia spioszki powiadasz? Ja byłam ostatnio z mezusiem na zakupach i byliśmy w sklepie New balance i były takie piękne małe newbalansiki to mąż nawet zabronił mi ich dotykać i patrzeć na nie.... A mówią że to ja zabobonna....
Bety72
Już mi odpisał. Całe szczęście, że tak szybko.
Brałam 3*1 duphaston i luteinę 3*2 dopochwowo (50mg).
Kazał zwiększyć duphaston 4*1 i luteina 3*3
Nie pozostaje mi nic jak nadal mocno wierzyć w cud i na poniedziałkową betę. Chyba się nie odważę zrobić w piątek tego sikańca,
Brałam 3*1 duphaston i luteinę 3*2 dopochwowo (50mg).
Kazał zwiększyć duphaston 4*1 i luteina 3*3
Nie pozostaje mi nic jak nadal mocno wierzyć w cud i na poniedziałkową betę. Chyba się nie odważę zrobić w piątek tego sikańca,
Sykatynka, haha o nieeee, ja bym się pożarła już ze swoim człowiek tyle się naczekał, żeby teraz nie móc kupić, o nieee ;p
Bety, dopiero teraz zobaczylam, że cos nie tak. Eh dobrze, że dr odpisał, zwiększysz sobie i na spokojnie poczekaj na betę..
Dziewczyny jak weszłam na kalkulator ivf - termin porodu.. dałam sobie, że punkcja będzie gdzieś 18.08. to termin porodu to rocznica mojego ślubu.. w szoku byłam ;D ale by było.. musi się udać w takim razie.............. bosz jeszcze stymulacji nie zaczęłam, a już takie marzenia, haha
Bety, dopiero teraz zobaczylam, że cos nie tak. Eh dobrze, że dr odpisał, zwiększysz sobie i na spokojnie poczekaj na betę..
Dziewczyny jak weszłam na kalkulator ivf - termin porodu.. dałam sobie, że punkcja będzie gdzieś 18.08. to termin porodu to rocznica mojego ślubu.. w szoku byłam ;D ale by było.. musi się udać w takim razie.............. bosz jeszcze stymulacji nie zaczęłam, a już takie marzenia, haha
Ostatnia edycja:
Moniusiaa - ja rodziłam w dziewięć miesięcy po dziesiątej rocznicy ślubu tez uważam ze to cud wiec życzę zeby Twoje wyliczenia sie sprawdziły
Bety72 - na razie wierz w cud, trzeba wierzyć
Ja nie jestem zabobonna ale nic nie kupowałam oj baaardzo długo. Jakiś taki strach miałam ze cos pójdzie nie tak a mi tylko śpioszki zostaną...
Bety72 - na razie wierz w cud, trzeba wierzyć
Ja nie jestem zabobonna ale nic nie kupowałam oj baaardzo długo. Jakiś taki strach miałam ze cos pójdzie nie tak a mi tylko śpioszki zostaną...
Bety72 bez dramatów proszę, jeszcze nic nie wiadomo. Według badań w GB poziom prg ma się nijak do utrzymania ciąży na początkowym etapie. Ogólnie stosuje się prg w przypadku poronień nawracających ( dwa poronienia podrząd i więcej). Kobiety z bardzo niskim prg utrzymywały ciąże, i nawet nie miały krwawień. W nie których przypadkach podaje się i jest on potrzebny, ale nie sugerowałabym się poziomem prg teraz, tylko ewentualnie przyrostami. Jednak żeby to porównać potrzebny jest też E2. Zatem nic nie wiesz jak na razie. No i jeszcze bardzo istotna rzecz. W naturalnych ciążach na początkowym etapie wzrasta bardzo bhcg, a potem gdy jej przyrosty maleją wzrata prg. Poziom wyjściowy prg będzie tez zależał od tego czy jest to ET czy crio. Poza tym czy prg podawany we krwi dopochwowo wychodzi?bo raz piszą że tak a innym razem że nie...Na logikę wszystkie odczynniki są selektywne na prg naturalny więc nie wiadomo czy sa tez selektywne na prg najbliższy naturalnemu luteina, bo na duphaston ponoć nie
I jeszcze jedno prg jest produkowany pulsacyjnie przez jajniki, wiec żeby mieć pelny obraz jego poziomu należałoby robić go 3x dziennie, bo może podczas pomiarów twoje jajniki jeszcze śpią
I jeszcze jedno prg jest produkowany pulsacyjnie przez jajniki, wiec żeby mieć pelny obraz jego poziomu należałoby robić go 3x dziennie, bo może podczas pomiarów twoje jajniki jeszcze śpią
annemarie
czy mozecie mi sprecyzowac jakie to stadium.I tak na wasze fachowe oko, na 3 dzien to chyba nie najgorzej Dok mowil ,ze jeden jest speedy gonzales bo taki sybki a drugi sie troche slimaczy. Pani z labo krzyczala przez sciany,ze drugi juz dogania:-):-):-) bylo tak wesolo ,ze nie zauwazylam ,ze juz bylo po.;-).
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Sykatynka .... Mus czekoladowy przepyszny !! Oczywiscie nie byłabym soba gdybym nie dorzuciła odzywki białkowej dla balansu zeby samych wegli nie przyjmować
Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam
Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam
Podziel się: