reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety u mnie jakis inne metody leczenia :( I jesli jednak sie wszystko uda , to nie bede miec powtarzana bete jak u Was w Polsce co kilka dni ,tylko za tydz na usg, wtedy wszystko sie tez okaze, ile jest zarodkow i czy sie rozwijaja. Lekarz twierzi ze wszystko juz wtedy bedzie widac , wiec beta kolejna nie potrzebna , zwlaszcza ze te badania sa 100% platne :-(

Nie bój u mnie wogole sie bety nie robiło tylko sikanca po 14 dniach i potem usg 5 tygodni po transferze ( trzy tygodnie po pozytywnym sikaniu) wiec spokojnie jie jest zle heheeh

reklama
Nie bój u mnie wogole sie bety nie robiło tylko sikanca po 14 dniach i potem usg 5 tygodni po transferze ( trzy tygodnie po pozytywnym sikaniu) wiec spokojnie jie jest zle heheeh

No mnie akurat wypadnie 3 tyg po transferze
Wiec tez sie biedna wyczekalas czy wszystko jest dobrze :-(. Akurat jade w piatek do Polski i we wtorek wracam wiec jakos mysle minie szybko ten czas bo mam troche spraw do zalatwienia wic, akurat zajme mysli czyms innym , a takze na spotkaniu z rodzinka :)

Taka wlasnie tutaj filozofia jest heheh no ja znając zycie na teoim miejscu poszłabym na podglądanie do gina w pl bo okazja ...:D hashhaah

No mnie akurat wypadnie 3 tyg po transferze
Wiec tez sie biedna wyczekalas czy wszystko jest dobrze :-(. Akurat jade w piatek do Polski i we wtorek wracam wiec jakos mysle minie szybko ten czas bo mam troche spraw do zalatwienia wic, akurat zajme mysli czyms innym , a takze na spotkaniu z rodzinka :)

A ja miałam 5 tygodni po transferze wiec wiesz to były na prawde dllllluuuuuuuuugie tygodnie :)

Narazie niechce sie ujawniac z niczym rodzicom. Wiec szukanie gabinetu daloby im cos do myslenia , naratie niechcemy nic mowic, poki nie bedziemy pewni ze wszystko jest juz dobrze, wiec pewnie za kilka tyg jak uslyszymy serduszko albo serduszka :p

Narazie niechce sie ujawniac z niczym rodzicom. Wiec szukanie gabinetu daloby im cos do myslenia , naratie niechcemy nic mowic, poki nie bedziemy pewni ze wszystko jest juz dobrze, wiec pewnie za kilka tyg jak uslyszymy serduszko albo serduszka :p

Twarda jestes ja i tak bym poszła heheeh a to musza wieziec ? :D

Ale teraz chyba jeszcze nic nie bedzie widac , to dopiero 2 tyg po transferze . Lekarze dopiero jesli maja dobra aparature i potrafia zobaczyc, to dopiero najwczesniej chyba 5.6.7. tydz ciazy .. a 5 wypada dopiero w przyszlym tyg. Jesli oczywiscie JESTEM . Ale wierze ze tak :tak:

Niestety u mnie jakis inne metody leczenia :( I jesli jednak sie wszystko uda , to nie bede miec powtarzana bete jak u Was w Polsce co kilka dni ,tylko za tydz na usg, wtedy wszystko sie tez okaze, ile jest zarodkow i czy sie rozwijaja. Lekarz twierzi ze wszystko juz wtedy bedzie widac , wiec beta kolejna nie potrzebna , zwlaszcza ze te badania sa 100% platne :-(

Witamy w Niemczech,tutaj nie ma latania jak ze sraczka do lekarza.Cierpliwosci kochana:-):-):-):-)

reklama
Do góry