reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

;-);-)
Sykatynka .... Mus czekoladowy przepyszny !! Oczywiscie nie byłabym soba gdybym nie dorzuciła odzywki białkowej dla balansu zeby samych wegli nie przyjmować :D

Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam :D

Noooo, przebilas mnie o 100 %;-):-D

reklama
Dzisiaj jest znowu taki dzien ktory nie powinien sie nigdy skonczyc...Dostala od mojego M.bransoletke z 5 ozdobami,2 serduszka ,1 balwanek i 2 gwiazdorki. Po to,zeby nasze aniolki z nieudanych transferow byly juz na zawsze z nami.Tez bylo ich 5. Poryczalam sie na srodku ulicy,jak przystalo na "ryczaca" 40 latke. Chwalicie sie koszulkami i wozkami ,a ja czym innym:-):-):-) mam nadzieje ,ze wolno:happy:

20.07.2015 001.jpg

Załączniki

• 20.07.2015 001.jpg
    20.07.2015 001.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
annemarie a wręcz wskazane, a maż spisuje sie na medal:-) ja tez potrafie cieszyć sie drobiazgami i powiem Ci , ze to przydatna cecha, bo latwiej zyc,Megi witaj

Witam nowe dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści :)

Anemarie masz cudownego męża.

Kate pisalas o tyłozgięciu, ja mam tyłozgięcie i słyszałam że właśnie dlatego nie musze miec pełnego pęcherza. Hm....

annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

reklama
annemarie to był criotransfer? czyli zarodki transferowane w 4 dniu, w 3 zostały zamrożone. W 4 dniu to powinny być morule, a najlepiej kompaktujące i ten po prawej jest skompaktowany całkowicie. Albo przeskoczy do blastki albo zacznie odpoczywać. kompaktacja to bardzo dobry objaw, wręcz rewelacyjny:-) morula to 16-32 blastomerów, kompaktacja(zlewanie się w całość) nastąpić może w trakcie dzielenia, albo później.

Dziekuje Ci kochana...tak to bylo crio, zamrozone od razu po zaplodnieniu,(czyli chyba 2 dzien,tak bo wtedy dzwonili jak i co) odmrazaly sie od piatku rano do poniedzialku 9.30 godz. Tyle z danych technicznych

Do góry