reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Edenlayn gratki mamusiu:-) teraz beta z krwi i sprawdzamy przyrosty co 48h:tak:

Annemarie jeżeli macica jest w tyłozgięciu na transfer idzie się z pełnym pęcherzem, bo wtedy się prostuje troszku. Co do transferu trzymam kciuki za maluchy, będzie co transferować :-)

niebajka kciukasy za serduszko &&& będzie dobrze, miałaś bardzo wysoka bete :tak:

Hej:) wpadam sie pochwalic:)

Kate mialas racje:D

Kropek sobie pieknie pączkuje:) siedzi wysoko w macicy, wszystko prawidłowo, serducho wali jak oszalale, CRL 12,5mm :)
Łez nie bylo, ale usmiechy najszersze z mozliwych. :D

Telepie mnie ze szczescia, naprawdę!

Dziewczyny, na kazda czeka jej cud! Na każdą! :) kibicuje wszystkim mocno:)

annemarie kciiiiuki!!

Witaj Megi:)

Hej:) wpadam sie pochwalic:)

Kate mialas racje:D

Kropek sobie pieknie pączkuje:) siedzi wysoko w macicy, wszystko prawidłowo, serducho wali jak oszalale, CRL 12,5mm :)
Łez nie bylo, ale usmiechy najszersze z mozliwych. :D

Telepie mnie ze szczescia, naprawdę!

Dziewczyny, na kazda czeka jej cud! Na każdą! :) kibicuje wszystkim mocno:)

annemarie kciiiiuki!!

Witaj Megi:)

Lubie takie wpisy :)

Niebajka - no to pięknie:) uczucie nie do opisania, byle każdej było dane je przeżyć.

Bety72 - głowa do góry, musisz wierzyć ze bedzie dobrze. Ja tez mam stracha bo jutro zobaczę moje wyniki.

niebajka, cudo, super.. :) ja się za to popłakałam przez ten Twój wpis ;)

Megi,
witaj :) ja też za tydzień już kończę anty, w piątek mam wizytę :-)

Em, Koszulka faktycznie super, ale ja wolę chyba jednak eciepecie słodzizny :D :D :D
Apropos słodzizn, obiecałam sobie, że w dniu pierwszego zastrzyku idę po śpioszki jakieś i koniec kropka. Zawsze chciałam kupić, żeby czekały, a teraz to marzenie jest już bardziej realne, więc lecę i będę się nie codziennie gapić ^^ może uwierzę wtedy, że się uda wszystko ;p bo z tym ciężko coś ostatnio, cały czas narzekam, że pewnie się nie uda ;p I w ogóle tak odrzuciłam myśl o dziecku, bo jak się tak rozczulam to boli i nawet sobie nie przywołuję takich słodkich rzeczy myślami itp.. ale chyba muszę właśnie kupić te śpioszki, bo i źle na mnie też działa taka obojętność.. :)

reklama
Niebajka wspaniałe nowiny! No ale z drugiej strony jak mogłoby być inaczej?!
Bety, może nie trafiłaś w skok progesteronu? Bo on jakoś tak skacze ponoć... Na razie się nie martw, poczekaj spokojnie na telefon od lekarza, zwiększ dawkę, a ile teraz bierzesz?

Do góry