reklama
Edenlayn gratki mamusiu:-) teraz beta z krwi i sprawdzamy przyrosty co 48h
Annemarie jeżeli macica jest w tyłozgięciu na transfer idzie się z pełnym pęcherzem, bo wtedy się prostuje troszku. Co do transferu trzymam kciuki za maluchy, będzie co transferować :-)
niebajka kciukasy za serduszko &&& będzie dobrze, miałaś bardzo wysoka bete
Annemarie jeżeli macica jest w tyłozgięciu na transfer idzie się z pełnym pęcherzem, bo wtedy się prostuje troszku. Co do transferu trzymam kciuki za maluchy, będzie co transferować :-)
niebajka kciukasy za serduszko &&& będzie dobrze, miałaś bardzo wysoka bete
niebajka
Fanka BB :)
Hej wpadam sie pochwalic
Kate mialas racje
Kropek sobie pieknie pączkuje siedzi wysoko w macicy, wszystko prawidłowo, serducho wali jak oszalale, CRL 12,5mm
Łez nie bylo, ale usmiechy najszersze z mozliwych.
Telepie mnie ze szczescia, naprawdę!
Dziewczyny, na kazda czeka jej cud! Na każdą! kibicuje wszystkim mocno
annemarie kciiiiuki!!
Witaj Megi
Kate mialas racje
Kropek sobie pieknie pączkuje siedzi wysoko w macicy, wszystko prawidłowo, serducho wali jak oszalale, CRL 12,5mm
annemarie kciiiiuki!!
Witaj Megi
Hej wpadam sie pochwalic
Kate mialas racje
annemarie kciiiiuki!!
Witaj Megi
Lubie takie wpisy
Bety72
Witaj mego.
Niebajka super.
Mój prg do bani 7,6 czekam na info od dr. Pewnie zwiększy dawki i oby to pomogło. Ach.... Chce mi się płakać
Niebajka super.
Mój prg do bani 7,6 czekam na info od dr. Pewnie zwiększy dawki i oby to pomogło. Ach.... Chce mi się płakać
niebajka, cudo, super.. ja się za to popłakałam przez ten Twój wpis
Megi, witaj ja też za tydzień już kończę anty, w piątek mam wizytę :-)
Em, Koszulka faktycznie super, ale ja wolę chyba jednak eciepecie słodzizny
Apropos słodzizn, obiecałam sobie, że w dniu pierwszego zastrzyku idę po śpioszki jakieś i koniec kropka. Zawsze chciałam kupić, żeby czekały, a teraz to marzenie jest już bardziej realne, więc lecę i będę się nie codziennie gapić ^^ może uwierzę wtedy, że się uda wszystko ;p bo z tym ciężko coś ostatnio, cały czas narzekam, że pewnie się nie uda ;p I w ogóle tak odrzuciłam myśl o dziecku, bo jak się tak rozczulam to boli i nawet sobie nie przywołuję takich słodkich rzeczy myślami itp.. ale chyba muszę właśnie kupić te śpioszki, bo i źle na mnie też działa taka obojętność..
Megi, witaj ja też za tydzień już kończę anty, w piątek mam wizytę :-)
Em, Koszulka faktycznie super, ale ja wolę chyba jednak eciepecie słodzizny
Apropos słodzizn, obiecałam sobie, że w dniu pierwszego zastrzyku idę po śpioszki jakieś i koniec kropka. Zawsze chciałam kupić, żeby czekały, a teraz to marzenie jest już bardziej realne, więc lecę i będę się nie codziennie gapić ^^ może uwierzę wtedy, że się uda wszystko ;p bo z tym ciężko coś ostatnio, cały czas narzekam, że pewnie się nie uda ;p I w ogóle tak odrzuciłam myśl o dziecku, bo jak się tak rozczulam to boli i nawet sobie nie przywołuję takich słodkich rzeczy myślami itp.. ale chyba muszę właśnie kupić te śpioszki, bo i źle na mnie też działa taka obojętność..
reklama
sykatynka
Niebajka wspaniałe nowiny! No ale z drugiej strony jak mogłoby być inaczej?!
Bety, może nie trafiłaś w skok progesteronu? Bo on jakoś tak skacze ponoć... Na razie się nie martw, poczekaj spokojnie na telefon od lekarza, zwiększ dawkę, a ile teraz bierzesz?
Bety, może nie trafiłaś w skok progesteronu? Bo on jakoś tak skacze ponoć... Na razie się nie martw, poczekaj spokojnie na telefon od lekarza, zwiększ dawkę, a ile teraz bierzesz?
Podziel się: