reklama
Zobacz załącznik 696455
Stefan dzis na genetyczne za mały musi miec 47mm minimum wiec 02.07 ale dzis było wszystko ok dwie ręce nogi żołądek i pęcherz moczowy zlokalizowane
Stefan dzis na genetyczne za mały musi miec 47mm minimum wiec 02.07 ale dzis było wszystko ok dwie ręce nogi żołądek i pęcherz moczowy zlokalizowane
inga po
Fanka BB :)
Emilia wspaniałe wieści gratulacja Tobie jak i pozostałym mamuśką, które w ostatnich dniach dowiedziały się o pięknej becie, a Tym które czekają na wysoką bete chyba Ty Hess powodzenia:-) ja od środy zaczynam stymulacje tak się cieszetakże siły dla nas dziewczyny które walczą w lipcu o malucha
niebajka
Dziewczyny czy jest szansa ns pozytywna bete z progesteronem 10,7 ng/ml? Dziś 7dpt
przy poprzednim transferze mialam 15,92 i lekarz nic mi nie dołożył..
Teraz chyba jest jednak za niski.
Biore 3x1 duphastonu i 3x1 lutinus. Poprzednio bralam luteine.. myslalam ze będzie lepiej, a jest gorzej...
Czekam teraz na maila od dr i sie martwie
przy poprzednim transferze mialam 15,92 i lekarz nic mi nie dołożył..
Teraz chyba jest jednak za niski.
Biore 3x1 duphastonu i 3x1 lutinus. Poprzednio bralam luteine.. myslalam ze będzie lepiej, a jest gorzej...
Czekam teraz na maila od dr i sie martwie
Ostatnia edycja:
sykatynka
Niebajka a dlaczego nie zrobiłaś od razu też bety? Ty miałaś blastke podawana, więc juz coś powinno wyjść.... Może zwiększ sobie lutke na własną rękę.... Ja do tej pory biorę 3x200 mg lutki, a ta doustna czyli duphaston ponoc wchłania się tylko w 20%....
reklama
niebajka
Sykatynko nie robilam bety bo sie balam... wyznaczylam sobie testowanie jutro, bo w czwartek wracam do pracy. Weryfikacja z kliniji dopiero w piatek..
Emenems biore dokladnie lutinus 100mg. Liczylam ze wynik bedzie lepszy, a tu du pa
Sykatynko chyba sobie doloze tej lutki..
Kurde nienawidzę czekac na te maile!
Emenems biore dokladnie lutinus 100mg. Liczylam ze wynik bedzie lepszy, a tu du pa
Sykatynko chyba sobie doloze tej lutki..
Kurde nienawidzę czekac na te maile!
Podziel się: