reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emilia wspaniałe wieści gratulacja Tobie jak i pozostałym mamuśką, które w ostatnich dniach dowiedziały się o pięknej becie, a Tym które czekają na wysoką bete chyba Ty Hess powodzenia:-) ja od środy zaczynam stymulacje tak się ciesze:tak:także siły dla nas dziewczyny które walczą w lipcu o malucha

Dziewczyny czy jest szansa ns pozytywna bete z progesteronem 10,7 ng/ml? Dziś 7dpt
przy poprzednim transferze mialam 15,92 i lekarz nic mi nie dołożył..
Teraz chyba jest jednak za niski.

Biore 3x1 duphastonu i 3x1 lutinus. Poprzednio bralam luteine.. myslalam ze będzie lepiej, a jest gorzej...
Czekam teraz na maila od dr i sie martwie:(

Ostatnia edycja:
Niebajka a dlaczego nie zrobiłaś od razu też bety? Ty miałaś blastke podawana, więc juz coś powinno wyjść.... Może zwiększ sobie lutke na własną rękę.... Ja do tej pory biorę 3x200 mg lutki, a ta doustna czyli duphaston ponoc wchłania się tylko w 20%....

Niebajka nie pomogę bo u mnie sie wogole progesteronu nie mierzy wiec nie mam pojecia jaki miałam - mialam 3x1 setkę Lutinusa do pozytywnego testu i to wszystko

reklama
Sykatynko nie robilam bety bo sie balam... wyznaczylam sobie testowanie jutro, bo w czwartek wracam do pracy. Weryfikacja z kliniji dopiero w piatek..

Emenems biore dokladnie lutinus 100mg. Liczylam ze wynik bedzie lepszy, a tu du pa:(

Sykatynko chyba sobie doloze tej lutki..

Kurde nienawidzę czekac na te maile!

Do góry