reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka, w nocy to chyba co 2 godziny wstaję, pocę się jak nie wiem co do tego wszystkiego. Dziwczyny jak tylko będa wyniki dam znać:-)

reklama
Sykatynka, Emenems super że niesiecie takie dobre wieści :sorry:spokojnej ciąży życzę
Szila ja sikacza robiłam dopiero jako potwierdzenie po becie, beta była około 1800 a druga kreska na teście nie była jakoś mega widoczna:-pdlatego tylko beta potwierdzi lub nie ciążę. Trzymam kciuki za wysoki wynik:sorry:

gratulacje dziewczyny!!
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Emenems, sykatynka - super wieści!

reklama
Ja tez Wam kochane zycze zdrowych i spokojnych ciaz:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Cieszcie sie z tych 9 miesiecy,bo to chyba najpiekniejsze momenty w zyciu kobiety:happy:

Hess kochana,nie lam sie!!!! A powiedz co bys chciala czuc pare dni po transferze, tym bardziej bez punkcji ??? Glowka do gory,pozostalo Ci wierzyc ze bedzie dobrze.Nie rozwalaj nam sie psychicznie ;-)latwo sie mowi;-)... Robie sie powoli ekspertem od wplywu psychiki na ciaze badz bycia w ciazy,czytam duzo . Najgorsze jest to ,ze nie da sie wykastrowac umyslu od transferu do bety:wściekła/y:Bym sie zglosila na ochotnika,od razu:tak:

Do góry