reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka wiem co przezywasz mam to smo ... Wizyte za godzine pierwszy tez u prawdziwego ginekologa z dobrym sprzętem, lekarz któremu ufam e Polsce ....laska sir specjalizuje w badaniach prenatalnych - umieram juz

yaska - ja niestety nie pomogę.

sykatynka - no super, gratuluję. Cieszę się bardzo, że wszystko jest ok.

Emenems - nie stresuj Kropka. Też będzie wszystko dobrze. Cieszę się, że przetrwałaś podróż, że zatoki Ci minęły. Będzie GIT!

sykatynka super :-) że wszystko dobrze, a ty czemu cały czas chodzisz do kliniki? przecież Ci lekarze przyjmują tez w innych miejscach i chyba lepsze terminy są:-p ale grunt ze dzieciatko pięknie się rozwija:-)

najki trzymam kciuki za punkcje i miłego kłucia;-)

reklama
Kate, poszłam tam dlatego że Kunicki powiedział żebym przyszła na jeszcze jedna kontrolę, a jak mi zmienili lekarza to najpierw było ni wszystko jedno, dopiero potem zaczęłam mieć to uczucie Deja vu... I tak tam mają dosc tanio to usg, mają moja historię w kompie i jakoś tak po prostu uznałam to za najwygodniejsze.... Ale następne usg już u lekarza poleconego przez moją prowadzącą, wraz z prenatalnym i z przeplywami, jakos w 12 tc mam zrobić, muszę się zapisać....
Emenems co u ciebie?

Do góry