reklama
Cześć dziewczyny! dawno nie zaglądałam, jestem 10 dni po transferze, boję się iść na bete, póki co zrobiłam 2 testy sikane - 1 dziś rano i oba ujemne. Mam jakieś dziwne objawy, tzn. od 3 dni ciągle wstaję w nocy na sikanie , nigdy tak nie miałam, zawsze wytrzymywałam do rana, a teraz to już zwariować idzie, na dodatek jeszcze ta okropna zgaga:9 Cierpię na refluks, więc nie jest mi obca, ale to co się teraz dzieje to masakra jakaś jest, poza tym ciągle bym spała O co tu chodzi, czy moga to byc objawy ciąży? czy to po lekach - jak wezmę luteine pod język to zgaga chce spalić mi przełyk. Wrysfikację mam 27. 06. czyli w sobote, a do tego czasu chyba zwariuję.. Czy to mozliwe, aby mimo 2 testów sikanych ujemnych być w ciąży? Sykatynka, Emenems gratulacje! super!
agulla84
Fanka BB :)
Szila najlepiej zrób betę
szila09 - może wybrałaś za mało czułe testy. Tylko beta prawdę Ci powie. Jeśli to już Twój 10 dpt, to spokojnie możesz już betę zrobić, nie musisz czekać do 27.06. Ja robię bętę 8 dpt czyli w piątek przy 5dniowym zarodku. Nie jedna dziewczyna miała tu wysoką betę, a sikaniec wychodził ujemny.
niebajka
Szila od tych wszystkich tabletek podraznia sie nam zoladek... Ty dodaykowo masz refluks. Mi dr mowil ze od progesteronu i estrofemu moge byc spiaca..
10dpt to dobry czas na bete.. ja poprzednio robilam w 10dpt, przy 3dniowym zarodku..
Sikancom nigdy nie wierze.. wlasciwie przestałam je kupowac..
10dpt to dobry czas na bete.. ja poprzednio robilam w 10dpt, przy 3dniowym zarodku..
Sikancom nigdy nie wierze.. wlasciwie przestałam je kupowac..
sykatynka
Szila - dobrze dziewczyny mówią, sikance często wychodzą negatywne kiedy beta jest pozytywna, ja w tej ciąży sikancow nie robiłam, ale robiłam w poprzedniej i jak już miałam beta potwierdzona ciążę to sikaniec wyszedł negatywny....
Zgaga mi ze być od leków, ale częste sikanie? Ponoć to jeden z pierwszych objawów ciąży, chociaż u mnie akurat tej atrakcji zabrakło... Leć kochana na betę, jak pójdziesz do invicty to po półtorej godziny będzie wszystko jasne trzymam kciuki! Hess a jak ty się czujesz?
Zgaga mi ze być od leków, ale częste sikanie? Ponoć to jeden z pierwszych objawów ciąży, chociaż u mnie akurat tej atrakcji zabrakło... Leć kochana na betę, jak pójdziesz do invicty to po półtorej godziny będzie wszystko jasne trzymam kciuki! Hess a jak ty się czujesz?
reklama
Podziel się: