reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kaatik ale ok.16dpt zobaczysz pęcherzyk/ki i ciałko żółte co jest dobrym znakiem a potem już tylko tydzień:-p jak będzie ciałko zólte to będzie serducho:-)

reklama
Gizas zazdroszczę pozytywnie:) to musi byc wspaniale uczucie:)

Madlen dziewczyny chyba ustawily Cie do pionu, co?
Sa niesamowite:)

Dziewczyny a do kiedy jestesmy pod opieka kliniki? Do bety? Pęcherzyka? Serduszka?

Gizas - zazdraszczam - ja już odliczam tygodnie i czekam na ten moment gdy już malucha poczuję! :-) Synka poczułam w 17tc, więc minimum jeszcze 2 tygodnie... nie mogę się doczekać! :tak:

Hess weryfikacje są płatne, płaci się chyba 180 zł za konsultacje i oddzielnie każdorazowo za badania 120 złotych. Darmowa jest tylko tzw. Czwarta weryfikacja, wtedy masz za darmo wizytę i betę.

Za pierwszym razem tak, chciałam mieć wszystko pod kontrolą, ale uważam że to wyrzucanie kasy w błoto, na twoim miejscu ograniczylabym się do bety i ew. Raz badanie prohesteronu żeby zobaczyć czy jest ok. Ja teraz zrobiłam tak, że zbadalam sama betę a jak wyszła pozytywna to po dwóch dniach zbadalam wraz z beta progesteron.... Jednak trochę kasy zostalo w kieszeni a te ich weryfikacje niewiele wniosły....
A bety tak, robiłam u nas, bardzo szybko są wyniki, chyba najszybciej w Warszawie....

reklama
sykatynka w alabie tez sa szybko, na pewno tego samego dnia. I można się zniżek dorobić:-p ja teraz badania tam robie bo sa najtańsi..

Kurcze mam problem, kupienie pościeli wydaje się być powyżej moich możliwości. Mam kołdrę 140x200 to jaka poszwę powinnam kupić? widzę ze jest 140,145,160. No to chyba 160, ale czy nie będzie za duża? sprały mi się oznaczenia na starej pościeli i zgłupiałam:-( pomocy:szok:

Do góry