reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate 160 bedzie za duza;) bedziesz miala po 10 cm z jazdej strony pustych przestrzeni. Bedzie Ci latac ta koldra jak zyd po pustym sklepie:p ja kupuje taki sam wymiar zawsze;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kate w tej ciazy to nie wie czy stopkę poza kołderkę wywalić czy skitrac pod a jak ma zapaśnik samej poszewki to tak pomiędzy hahaahaha

Bo wiesz ja po prostu nie wiem czy rozmiar pościeli podany 140x200 to rozmiar poszewki czy kołdry. W takim razie dają rozmiar kołdry na którą założymy poszwę:eek: No i właśnie szukam takiego rozmiaru i nie wiedziałam ze ten rozmiar taki nie typowy żeby dopłacać za zmniejszanie trzeba było. Następnym razem kupię koldrę 160x200, wiem dlaczego moja była taka tania:-D To tak jak urządzenie wielofunkcyjne które kupiłam sobie na studiach, było tanie ale w eksploatacji kosztowało majątek:-D

ja juz po wczorajszej wizycie u anestezjolog...ogolnie rozmowa bez sensowana...trwała 5min ...plus 100zl za wizyte... eh..szkoda wogole komentowac. ogolnie zabieg nie odwolany histeroskopia 17.06 , mam stosowac masc clotrimazolum i tantum rose poniewaz nie jest to niewiadomo jakie zakarzenie wyniki w normie, i jeszcze prawie tydz do zabiegu to wszystko ma sie unormowac...

reklama
Hej dziewczyny !!!;-) Przenosze się do Was z grupy IUI mam nadzieje że mnie przyjmiecie spowrotem:sorry: . Moja jedyna i ostania nadzieja jest IVF
Na forum jestem już od jakiegoś czasu ale nie byłam zbyt aktywna w ostatnim czasie teraz się to raczej zmieni z wiadomych względów będziemy się przygotowywać do dalszej walki o naszą fasolkę. Weszłam tu z zamiarem przeczytania całego wątku ale przyznam się od razu że na 20 stronie zwątpiłam ..... Wiem że tutaj się wzajemnie wspieracie i postanowiłam się dołączyć .Także jeszcze raz witam Was wszystkie i każdą z osobna DZIEŃ DOBRY!!!!!

Do góry