reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate 160 bedzie za duza;) bedziesz miala po 10 cm z jazdej strony pustych przestrzeni. Bedzie Ci latac ta koldra jak zyd po pustym sklepie:p ja kupuje taki sam wymiar zawsze;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kate w tej ciazy to nie wie czy stopkę poza kołderkę wywalić czy skitrac pod a jak ma zapaśnik samej poszewki to tak pomiędzy hahaahaha

Bo wiesz ja po prostu nie wiem czy rozmiar pościeli podany 140x200 to rozmiar poszewki czy kołdry. W takim razie dają rozmiar kołdry na którą założymy poszwę:eek: No i właśnie szukam takiego rozmiaru i nie wiedziałam ze ten rozmiar taki nie typowy żeby dopłacać za zmniejszanie trzeba było. Następnym razem kupię koldrę 160x200, wiem dlaczego moja była taka tania:-D To tak jak urządzenie wielofunkcyjne które kupiłam sobie na studiach, było tanie ale w eksploatacji kosztowało majątek:-D

ja juz po wczorajszej wizycie u anestezjolog...ogolnie rozmowa bez sensowana...trwała 5min ...plus 100zl za wizyte... eh..szkoda wogole komentowac. ogolnie zabieg nie odwolany histeroskopia 17.06 , mam stosowac masc clotrimazolum i tantum rose poniewaz nie jest to niewiadomo jakie zakarzenie wyniki w normie, i jeszcze prawie tydz do zabiegu to wszystko ma sie unormowac...

reklama
Hej dziewczyny !!!;-) Przenosze się do Was z grupy IUI mam nadzieje że mnie przyjmiecie spowrotem:sorry: . Moja jedyna i ostania nadzieja jest IVF
Na forum jestem już od jakiegoś czasu ale nie byłam zbyt aktywna w ostatnim czasie teraz się to raczej zmieni z wiadomych względów będziemy się przygotowywać do dalszej walki o naszą fasolkę. Weszłam tu z zamiarem przeczytania całego wątku ale przyznam się od razu że na 20 stronie zwątpiłam ..... Wiem że tutaj się wzajemnie wspieracie i postanowiłam się dołączyć .Także jeszcze raz witam Was wszystkie i każdą z osobna DZIEŃ DOBRY!!!!!

Do góry