reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Madlen: duzo u nas ciaz z 1bb. Moj drugi synus tez z takiej
Bo wiesz ja po prostu nie wiem czy rozmiar pościeli podany 140x200 to rozmiar poszewki czy kołdry. W takim razie dają rozmiar kołdry na którą założymy poszwę No i właśnie szukam takiego rozmiaru i nie wiedziałam ze ten rozmiar taki nie typowy żeby dopłacać za zmniejszanie trzeba było. Następnym razem kupię koldrę 160x200, wiem dlaczego moja była taka tania To tak jak urządzenie wielofunkcyjne które kupiłam sobie na studiach, było tanie ale w eksploatacji kosztowało majątek
dariaa16
Fanka BB :)
ja juz po wczorajszej wizycie u anestezjolog...ogolnie rozmowa bez sensowana...trwała 5min ...plus 100zl za wizyte... eh..szkoda wogole komentowac. ogolnie zabieg nie odwolany histeroskopia 17.06 , mam stosowac masc clotrimazolum i tantum rose poniewaz nie jest to niewiadomo jakie zakarzenie wyniki w normie, i jeszcze prawie tydz do zabiegu to wszystko ma sie unormowac...
reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Hej dziewczyny !!!;-) Przenosze się do Was z grupy IUI mam nadzieje że mnie przyjmiecie spowrotem . Moja jedyna i ostania nadzieja jest IVF
Na forum jestem już od jakiegoś czasu ale nie byłam zbyt aktywna w ostatnim czasie teraz się to raczej zmieni z wiadomych względów będziemy się przygotowywać do dalszej walki o naszą fasolkę. Weszłam tu z zamiarem przeczytania całego wątku ale przyznam się od razu że na 20 stronie zwątpiłam ..... Wiem że tutaj się wzajemnie wspieracie i postanowiłam się dołączyć .Także jeszcze raz witam Was wszystkie i każdą z osobna DZIEŃ DOBRY!!!!!
Na forum jestem już od jakiegoś czasu ale nie byłam zbyt aktywna w ostatnim czasie teraz się to raczej zmieni z wiadomych względów będziemy się przygotowywać do dalszej walki o naszą fasolkę. Weszłam tu z zamiarem przeczytania całego wątku ale przyznam się od razu że na 20 stronie zwątpiłam ..... Wiem że tutaj się wzajemnie wspieracie i postanowiłam się dołączyć .Także jeszcze raz witam Was wszystkie i każdą z osobna DZIEŃ DOBRY!!!!!
Podziel się: