reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Za pierwszym razem tak, chciałam mieć wszystko pod kontrolą, ale uważam że to wyrzucanie kasy w błoto, na twoim miejscu ograniczylabym się do bety i ew. Raz badanie prohesteronu żeby zobaczyć czy jest ok. Ja teraz zrobiłam tak, że zbadalam sama betę a jak wyszła pozytywna to po dwóch dniach zbadalam wraz z beta progesteron.... Jednak trochę kasy zostalo w kieszeni a te ich weryfikacje niewiele wniosły....
A bety tak, robiłam u nas, bardzo szybko są wyniki, chyba najszybciej w Warszawie....
A bety tak, robiłam u nas, bardzo szybko są wyniki, chyba najszybciej w Warszawie....
reklama
sykatynka w alabie tez sa szybko, na pewno tego samego dnia. I można się zniżek dorobić ja teraz badania tam robie bo sa najtańsi..
Kurcze mam problem, kupienie pościeli wydaje się być powyżej moich możliwości. Mam kołdrę 140x200 to jaka poszwę powinnam kupić? widzę ze jest 140,145,160. No to chyba 160, ale czy nie będzie za duża? sprały mi się oznaczenia na starej pościeli i zgłupiałam:-( pomocy
Kurcze mam problem, kupienie pościeli wydaje się być powyżej moich możliwości. Mam kołdrę 140x200 to jaka poszwę powinnam kupić? widzę ze jest 140,145,160. No to chyba 160, ale czy nie będzie za duża? sprały mi się oznaczenia na starej pościeli i zgłupiałam:-( pomocy
Podziel się: