reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczyny wiem ze wcinam sie w rozmowe znowu ale podczytuje was i sie edukuje bo jestem w lesie bardzo prosze o poradę i sugestie. 27.03.2015 Miałam 1 podejscie do in vitro z uwagi na fakt , że wystapiły trudnosci z dostaniem sie do prawego jajowodu ( niedrozny , niebezpieczenstwo naruszenia maciy) pobrano 4 jajeczka z lewego , jedno było dojrzałe i zostało zapłodnione ale po 3 dobie przestało sie dzielić. Prosze o porade 20.04.2015 r. mam wizytę i moze dałabym lekarzowi jakies sugestkie tj. miałam zastosowamy krótki protokół otórz chcialabym zapytac czy długi protokół moze rokowac zwiekszenie ilosci dojrzałych jajeczek, ponadto czy faktyczxnie ze wzgledu na moj wiek 39 lepiej czekac z transferem do piatego dnia? pozdrawiam
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Acha gratulacje dla wszytkich oczeyekujacych na maluszka

Dziewczyny właśnie wróciłam do domciu, jutro obiecuję kalendarz bo trochę się nazbierało!
Missdior - jutro betka? Trzymam kciuki!

Dziewczyny jade zaraz zrobić bete wiec wynik pewnie popołudniu...ale jakoś tak chyba nic z tego nie wyszlo najpierw czulam ze będzie ok a od paru dni zupełnie na odwrót... Wczoraj się poryczlam i prosilam kropka żeby tam był i został ze mną ... Jak żyć...

Missdior musisz wierzyć w kropka! Ale rozumiem Cię, bo ja miałam podobnie, pierw euforia że kropek pod sercem, a potem kilka dni załamania, że jednak nic z tego.. a dziś może zobaczę kropusia :) trzymam kciuki za Ciebie :*

reklama
Do góry