Witam
Ile dziewczyn oczekujących na wysoką betę, widać i czuć już wiosnę
do tego zaraz posypia się crio i kolejne ciąże
Ja sie czuję dobrze, M trochę się przeziębił, na razie tylko ból gardła, kaszel i stan podgorączkowy więc go nie eksmituję do innego domu;-)
Remonty u nas idą ociążale bo sezon i trzeba czekać na ekipy, w tym tyg ma wejść ekipa od hydrauliki a w następnym od ścian a między czasie trzeba jeszcze elektryka zwerbować. Mieliśmy się przeprowadzać do końca kwietnia a wyjdzie że chyba na początku czerwca, ale to i tak będzie skończona dopiero firma a poziom sypialniany będzie w trakcie remontów
drugiego poziomu czyli salonowo-kuchennego nie ruszamy bo funduszy brak. Ale pokoik marzeń dla dzieka musi być
a pal licho z moją kuchnią... za 2-3 lata sobie odbiję
Wczoraj byłam na usg, moje dzieko pięknie rośnie, CRL ma prawie 8 cm, pozostałe parametry w normie, dr się śmiał że moje dzieko klęczy i przytula się do łożyska
szyjka prawidłowa, mam zlecone mocz i morfologię, kolejna wizyta 4 maja za 3 tygodnie. Wczoraj też już mogliśmy na spokojnie posłuchac serducha. Szkoda że nie dostałam zdjęcia pamiątkowego
termin porodu coś się wydłużył bo wypada na 16 października a zprenatalnych na 6, no ale dr mówił że wahania będą cały czas a my się trzymamy dnia zapłodnienie.
Na początku nie sprawił miłego wrażenia, jakoś gadał jakby nie chciał i nie prowadzi ciaż i że jest malo w tym centrum medycznym do którego chodzę a jak będę coś chciała a jego niebędzie to będę się zlościć. Ale my na luzie z M to i on zmienił nastawienie a pod koniec to się rozgadał że ho ho. Zaproponował bezpłatną szkołe rodzenia przy szpitalu, powiedzial już że aby mieć znieczulenie to najlepiej na dwa tyg przed tp przyjść na rozmowę z anestezjologiem. Chyba mu się spodobalo że powiedziałam o dobrych opiniach o jego szpitalu i że wybrałam ten a nie w Częstochowie.
Ale sie rozpisałam....
Kiki a kiedy masz wyniki z harmony-chyba lada dzień?